2018-as nagy őszi horoszkóp - Mit hoznak a következő hónapok?

Zabolai Margit
Írta: ,
2018-as nagy őszi horoszkóp - Mit hoznak a következő hónapok?

Kép forrása: unsplash.com

Nehéz döntések, újrakezdés, pénzügyi változások várnak egyes csillagjegyekre. Neked mit ígérnek idén őszre a csillagok?

Kos

Ne hagyd, hogy a fejedre nőjenek a dolgok, mert bár nem vagy egy tipikus halogató, most beleeshetsz abba a hibába, hogy valaminek nem jársz időben a végére. Ez pedig az ősz végére akár komoly problémává is tornyosulhat körülötted.

Szerelem: Válaszúthoz érkezel, de nem biztos, hogy olyan nehéz meghozni a döntést. A szíved mélyén egy ideje már pontosan tudod, hogy mit akarsz, most már csak ki kell mondanod a vágyaidat.

Karrier: A pénzügyi helyzeted elég kedvezően alakul most, de legyél óvatos a költekezéseiddel! Lehet, hogy még jobban jársz, ha az évszak végére is marad mit megforgatnod.

Bika

Az évszak változásával mintha benned is elindulna valami visszafordíthatatlan, és bár eleinte ez kicsit fájdalmasnak tűnik, végül úgy fogod érezni, hogy megkönnyebbültél. Lebegjen a cél a szemed előtt, akkor könnyebben veszed majd az akadályokat.

Szerelem: Itt az ideje az őszi nagytakarításnak a lelkedben is. Most rendet kell tenned a gondolataidban és az érzelmeidben is, hogy felkészülve és megtisztulva fogadhass mindent, amire már régóta vársz.

Karrier: Egy nehéz döntéssel találhatod szemben magadat, amit talán még nem szeretnél meghozni. Sokáig azonban nem halogathatod már ezt a dolgot, még az idén pontot kell tenned ennek az ügynek a végére, különben túl sokáig visszatart a következő lépésedtől.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!