2018-as nagy tavaszi horoszkóp - Mit hoznak a következő hónapok?

Zabolai Margit
Írta: ,

Őszinte beszélgetések, újrakezdés, munkahelyi változások várnak egyes csillagjegyekre. Neked mit ígérnek idén tavaszra a csillagok?

Kos

Ahogy a levegő melegszik, te is egyre inkább felengedsz, egyre jobban érzed magadat a saját szerepedben. Ha sikerül elengedni a feszültségeket, akkor most egy igazán boldog helyre juthatsz.

Szerelem: Lehet, hogy most még aggaszt valami, de a kellő pillanatban mindig rátalálsz a megoldásra, és arra is számíthatsz, aki a legfontosabb. Végül jól alakulnak majd a dolgok, valóra válnak a terveid.

Karrier: Hagyj magadnak időt a terveid megvalósítására. Lehet, hogy jó irányba haladsz, de akkor is szükséged van egy kis időre, hogy a gyümölcs be is érjen.

Bika

Valaki a környezetedben egyre több feszültséget okoz neked, és már nem tudsz tovább úgy csinálni, mintha nem vennél tudomást a problémákról. Itt az ideje egy őszinte beszélgetésnek, ami után mindenki jobban fogja érezni magát.

Szerelem: Őszintén beszélsz az érzéseidről, és ez előbbre fogja mozdítani a kapcsolatotokat. Nincs azzal baj, ha meg tudod fogalmazni a saját vágyaidat és igényeidet.

Karrier: Rendbe kell tenned bizonyos dolgokat, mielőtt újabb projektekbe fognál. Próbálj egyszerre egy dologgal foglalkozni, úgy gyorsabban célba érsz.