2018-as nagy tavaszi horoszkóp - Mit hoznak a következő hónapok?

Írta: ,

Őszinte beszélgetések, újrakezdés, munkahelyi változások várnak egyes csillagjegyekre. Neked mit ígérnek idén tavaszra a csillagok?

Kos

1/12 Kos

Ahogy a levegő melegszik, te is egyre inkább felengedsz, egyre jobban érzed magadat a saját szerepedben. Ha sikerül elengedni a feszültségeket, akkor most egy igazán boldog helyre juthatsz.

Szerelem: Lehet, hogy most még aggaszt valami, de a kellő pillanatban mindig rátalálsz a megoldásra, és arra is számíthatsz, aki a legfontosabb. Végül jól alakulnak majd a dolgok, valóra válnak a terveid.

Karrier: Hagyj magadnak időt a terveid megvalósítására. Lehet, hogy jó irányba haladsz, de akkor is szükséged van egy kis időre, hogy a gyümölcs be is érjen.

Bika

2/12 Bika

Valaki a környezetedben egyre több feszültséget okoz neked, és már nem tudsz tovább úgy csinálni, mintha nem vennél tudomást a problémákról. Itt az ideje egy őszinte beszélgetésnek, ami után mindenki jobban fogja érezni magát.

Szerelem: Őszintén beszélsz az érzéseidről, és ez előbbre fogja mozdítani a kapcsolatotokat. Nincs azzal baj, ha meg tudod fogalmazni a saját vágyaidat és igényeidet.

Karrier: Rendbe kell tenned bizonyos dolgokat, mielőtt újabb projektekbe fognál. Próbálj egyszerre egy dologgal foglalkozni, úgy gyorsabban célba érsz.

Ikrek

3/12 Ikrek

Ne azt figyeld most, hogy milyen hosszú út áll előtted, hanem azt, hogy mennyi mindenen túl vagy már. Ez nem csak erőt ad a folytatáshoz, de az önbizalmadnak is jót tesz.

Szerelem: Sok mindenre képes vagy azért, akit szeretsz, de ne feledd, hogy a saját boldogságodért is te vagy a felelős. Ne áldozz be mindent oda, ahonnan nem kapsz vissza semmit.

Karrier: Itt az ideje egy kicsit a jövőbe tekinteni, és eltervezni, hogy pontosan mi is az, amit szeretnél. Ha megvan a cél, akkor most már csakis ebbe az irányba haladj.

Rák

4/12 Rák

Lassan eloszlanak a viharfelhők, és bízol benne, hogy ha eddig megúsztátok a dolgot komolyabb gond nélkül, akkor most már nem is lesz baj. Tekints az elmúlt időszakra úgy, mint értékes tapasztalatra, és menj tovább az úton.

Szerelem: Várakozó álláspontra helyezkedsz, mert úgy érzed, te már megtettél mindent, és most itt az ideje, hogy a másik is bizonyítson. Nem árt azonban, ha neki is elmondod, mi az, amit vársz tőle.

Karrier: Bízz a megérzéseidben, és ne hagyd, hogy valaki letérítsen a helyes útról. Tudod, hogy mi egy helyzet megoldása, merj cselekedni is.

Oroszlán

5/12 Oroszlán

Egyszerű és gyors megoldást találhatsz valamire, ami régóta zavar már, most azonban itt van az ideje, hogy végre pontot tegyél a kérdés végére. Magad is meg fogsz lepődni, milyen egyszerű a lezárás.

Szerelem: Izgatott vagy egy közelgő találkozás miatt, és bár a lelkesedést jó megtartani, azért még ne éld bele túlságosan magadat a dolgokba, amíg nem tudsz biztosat.

Karrier: Valami újra vágysz, és ez az évszak el is hozhatja neked az áhított lehetőséget. A friss kezdet friss sikereket is ígér.

Szűz

6/12 Szűz

Szeretsz segíteni, de lehet, hogy most te szorulsz majd rá egy kis segítségre. Szerencsére azok, akik eddig is számíthattak rád, azok most viszonozni fogják a segítségedet, és mindenben támogatnak majd.

Szerelem: Merj szembenézni a saját érzéseiddel, és megfogalmazni, ha valami nem jó. Ez még nem jelent végítéletet, de az első lépés lehet afelé, hogy megoldjátok a problémát.

Karrier: Érdemes megfogadni most egy tanácsot, mert jó hatással lehet a pénzügyeid alakulására. Dönts megfontoltan, és akkor gyors sikert érhetsz el ezen a téren.

Mérleg

7/12 Mérleg

Ha szeretnél elérni valamit, akkor azért áldozatokat is kell vállalnod. Gondold át, hogy megéri-e a dolog, és ha igen, akkor ne hagyd, hogy a pillanatnyi örömök miatt lemaradj a nagyobb sikerről.

Szerelem: Bármennyire igyekszel is, a gyorsan zajló események most kicsit elvonják a figyelmet a romantikáról. Szerencsére, ha elég erős a kapcsolatotok, akkor ezt a kis hullámvölgyet is kibírja majd.

Karrier: Végig kell gondolnod, hogy mi az, amit elvállalsz, és mi az, amire nemet mondasz. A te időd sem végtelen, érdemes azzal foglalkozni, ami neked is megéri.

Skorpió

8/12 Skorpió

Feszültséged támadhat valakivel, és ez olyasmi, amit jobb lesz minél előbb rendezni. Ne hagyd, hogy kicsússzanak a dolgok a kezedből, állj a sarkadra addig, amíg még nálad van a labda.

Szerelem: Aki nem önmagadért szeret, azért nem érdemes megpróbálni változni. Minden kapcsolatban szükség van kompromisszumokra, de nem éri meg feladni önmagadat.

Karrier: Váratlan helyzetben találhatod magadat, és nem biztos, hogy rögtön tudod, hogyan kezeld a helyzetet. Ne cselekedj túlságosan elhamarkodottan, mert lehet, hogy azzal csak nagyobb galibát csinálsz.

Bak

9/12 Bak

Komoly terveket szövögetsz, de ezek megvalósításához még várnod kell egy kicsit. Ha nem kapkodod el a cselekvést, hanem kivárod, hogy eljöjjön a te időd, akkor sokkal nagyobb sikert arathatsz.

Szerelem: Bízol abban, hogy az események a lehető legjobban alakulnak, még akkor is, ha garantálni ezt senki nem tudja neked. Fontos, hogy most ne veszítsd el a reményt.

Karrier: Valaki egy új és szokatlan lehetőséggel keres meg, és érdemes végiggondolni az ajánlatát. Ha látsz benne fantáziát, lehet, hogy érdemes kipróbálni magadat egy új területen.

Nyilas

10/12 Nyilas

Itt az ideje meghozni egy döntést, amit már halogatsz egy ideje. Ne feledd, hogy érdemes lehet kikérni a körülötted lévők véleményét, de a végső választ neked kell megadnod majd.

Szerelem: Amíg nem határozod el magadat az egyik területen, addig a másikon sem tudsz majd előre lépni. Ha viszont megjön az önbizalmad, és a cél felé indulsz, az élet többi területén is beindul a szekér.

Karrier: Emlékeztesd magadat arra, hogy miért csinálod azt, amit csinálsz, mert ebből erőt meríthetsz a rázósabb helyzetekben is. Lehet, hogy idén tavasszal lesz néhány bukkanó, de végül mindenen úrrá tudsz majd lenni.

Vízöntő

11/12 Vízöntő

Új kihívások vannak a láthatáron, és te izgatottan nézel mindegyik elébe. Lehet, hogy ezek korábban megijesztettek volna, most azonban elég erősnek és magabiztosnak érzed magadat ahhoz, hogy szembenézz velük.

Szerelem: Úgy érzed, végre találtál valakit, akivel egy csapatot alkottok, közösek az elképzeléseitek és együtt is szeretnétek megvalósítani azokat. Ez a tavasz a szerelem terén különösen szép meglepetéseket tartogathat.

Karrier: Elégedett vagy azzal, amit most csinálsz, mert meg tudod találni benne a célt. Ez sokat segít abban, hogy a nehezebb feladatok megoldásához is motivációt találj.

Halak

12/12 Halak

Nem akarsz elkiabálni semmit, de úgy érzed, nagy változás van a levegőben, amire már régóta vársz. Ha minden a terveid szerint halad, hamarosan a környezetedet is jó hírekkel lepheted meg.

Szerelem: Jól érzed magadat a bőrödben, és nem biztos, hogy most a szerelmet keresed. Ez a vidámság és önbizalom azonban akkor is rajongókat vonzhat köréd, amikor erre nem is számítanál.

Karrier: Közel vagy a célhoz, ne engedd most el a gyeplőt, mert hiába te tetted meg az út nehezét, ha az utolsó lépést valaki másnak engeded át, ő fogja learatni a babérokat.