Hallottál már a 13. csillagjegyről? Pedig létezik!

Dienes Petra
Írta: , Frissítve:

Egyes ezoterikus szakértők szerint az összes horoszkóp rossz, hiszen létezik egy tizenharmadik csillagjegy is, ami nem más, mint az úgynevezett Kígyótartó. De mit is kell erről tudni? Tényleg hatással lehet a jelenlegi horoszkópodra? És milyen valójában e jegy szülötte?

Nem új csillagjegy Kép forrása: tarot.com

Mikor a NASA 2011-ben először említést tett a tizenharmadik csillagjegyről, hirtelen mindenki azt hitte, hogy egy új, mindent megváltoztató felfedezésről van szó, egy olyan új információról, amitől az internet szinte felrobbant.

Azonban a Kígyótartó létezése nem csak öt évre vezethető vissza, hanem szinte időszámításunk kezdetéig, ugyanis a babiloniak már ekkor is tudtak a jegy létezéséről, csupán egy egyszerű ok miatt merült feledésbe: a babiloniak már kétezer évvel ezelőtt is a tizenkét hónapos kalendárium „rendszert” használták, amit egyszerűen csak nem szerettek volna átvariálni.

Vicces, nemde?

Ilyen a jegy szülötte Kép forrása: atlascoelestis.com

A Kígyótartó jegy szülötteinek is épp úgy megvannak a jellemvonásai, mint a másik tizenkettőnek. De milyen is az az ember, aki november 29.

és december 17. között született?

A csillagképben a kígyó feje a tudás felé fordul (Északi Korona), farka pedig a kézben tartott szexuális, teremtő, nemző erőt jelképezi. A Kígyótartók hatalma tehát összetett: mérhetetlen tudást birtokolnak, miközben ösztönerejüket is irányítják. Kiemelkedő a kommunikációs készségük is, és magasfokú spirituális fogékonysággal bírnak. Ők azok, akik szinte „belelátnak” a másik ember lelkébe – ezért is gyógyítanak könnyedén.

A dátumok összefolynak a Skorpió és a Nyilas jegy dátumaival is, ezért könnyen lehet, hogy a jelenlegi csillagjegyed jellemzői mellett ezekben is magadra ismertél.