10 tipp a jó karma felépítéséhez és a boldog élet megteremtéséhez

Balogh Orsi
Írta: ,
10 tipp a jó karma felépítéséhez és a boldog élet megteremtéséhez

Kép forrása: Omid Armin/unsplash.com

Egyes egyedül te felelsz a karmádért, amit a vágyaid, a tetteid, a gondolataid teremtenek. Vagyis csak neked van befolyásod afelett, hogy pozitív vagy negatív karmával rendelkezel-e. Akármilyen minőségű karmát is cipelsz jelenleg az előző életeidből kifolyólag, neked MOST van hatalmad változtatni rajta és jó karmát teremteni. De egy valamit tudnod kell! Ez nem egyik napról a másikra fog történni. Időre van szükség, ahogy a jó munkához is. A feladat a következő: építsd bele a mindennapjaidba a következő 10 tippből annyit, amennyi jól esik és képes vagy szívből gyakorolni. Nem a mennyiség a lényeg, hanem az, hogy szívvel-lélekkel gyakorold naponta a következő tippeket és akkor sikerülni fog jó karmát felépítened:

Az kevésbé tűnik kihívásnak, hogy szeress másokat. Néha sokkal könnyebbnek érezzük.

Ám az sokaknak igazi nehézséget jelent, hogy szeressék, tiszteljék és becsüljék önmagukat, pedig elengedhetetlen a jó karma felépítéséhez.

Meg kell tanulnod boldoggá tenni és elfogadni önmagadat úgy, ahogy vagy.

Az, aki tudja, hogy megérdemli a jót és a boldogságot, be is fogja vonzani!

Na persze nem azért, mert ügyesen bekötötték a cipőjüket. Dicséretet – illetve megerősítést – nem lépten-nyomon kell osztogatni.

Csak akkor lesz igazán értéke, ha az ember valamiképp megérdemli.

De szerencsére, ha jobban körbenézünk, nem kell nagyítóval keresni az okokat. Dicsérjük meg a párunkat, amiért kérés nélkül elmosogatott, a barátnőnket, aki ügyesen megoldott egy problémát, a kolléganőnket, amiért csinos.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!