10 érdekes statisztika a különböző horoszkópok szülötteiről

Szirák Viki
Írta: ,
10 érdekes statisztika a különböző horoszkópok szülötteiről

Kép forrása: Bryton Udy/unsplash.com

A napi horoszkópok, a különböző jellemzések és az aszcendensünk megismerése segítséget nyújt abban, hogy egy kicsit tisztább képet kapjunk arról, kik vagyunk mi. Az elmúlt évek során viszont egészen más szemszögből is megközelítették szakértők a zodiákusok témáját, és statisztikát készítettek az egyes csillagjegyeket vizsgálva. Ha kíváncsi vagy, ez alapján melyik horoszkóp szülöttei a leggazdagabbak, vagy kik azok, akik nem tudnak egy munkahelyen megmaradni, olvass tovább!

Legalábbis egy, az Egyesült Királyságban készített felmérés alapján azt vették észre a kutatók, hogy az Oroszlán jegyűek járnak a legtöbbet konditerembe.

Olyannyira, hogy kétszer több Oroszlán iratkozik be az edzőtermekbe, mint bármelyik másik zodiákus szülötte.

Ehhez köze lehet annak is, hogy ők nagyon adnak a külsejükre, és egy kicsit hiúbbak is ebből kifolyólag, mint a többi jegy.

A Cartoon Network statisztikája szerint a Nyilas jegy szülöttei kétszer nagyobb eséllyel válhatnak híressé életük során, szemben bármelyik másik jeggyel.

Ezt az alapján állították össze, hogy megvizsgálták a gyereksztárok zodiákusát, és észrevették, hogy átlagosan minden ötödik sztár Nyilas jegyben született.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!