Bizarr, de finom – Ezek a legjobb vendégvárók Halloweenra

Dienes Petra
Írta: ,
Bizarr, de finom – Ezek a legjobb vendégvárók Halloweenra

Ha Halloween, akkor nem is gondolhatunk másra, mint a borzongásra, zombikra és rémisztő jelmezekre. Ahhoz, hogy ez a hangulat még tökéletesebb legyen, összeszedtünk néhány vendégváró falatot és welcome drinket, amik olyan ötletesek és bizzarrak, hogy garantáltan lenyűgözöd velük a vendégeidet.

Hot-dog kicsit másképp Kép forrása: otakusmash.com

A hot-dogot általában mindenki szereti, ezért tökéletes vendégváró, amit ezen az estén ha egy kicsit kreatívabban tálalsz biztos, hogy mindenki beleborzong majd. Pofonegyszerű lesz elkészítened, csak hot-dog kiflire, virslire és ketcupra lesz szükéged.

Miután megfőzted a virslit, ejts rajta néhány vágást középtájon, ezzel tudod majd az ujjak ráncait ábrázolni, majd a virsli végén vágj ki egy nagyobb felületet belőle a körmeid mintájára és kész is a levágott ujj!

Ezután nincs más dolgod, mint ketcuppal összefröcskölni a kiflit és beletenni a virslit, így tökéletesen bizarr finomság lesz belőle.

Temető a tányéron Kép forrása: everydaygoodthinking.com

Itt szabadjára engedheted a fantáziád! A temető alapja lehet szinte bármi, csak arra figyelj, hogy sűrűbb vagy tömörebb anyagból készítsd el.

Ezen felül még szükséged lesz chipsre (vagy más ropogtatni valóra) és egy kis salátára a díszítéshez.

Először is vegyél egy üveg tálat, amibe a temető „földjét” bele tudod majd tenni. Ez lehet például guacamole, vagy bármilyen hideg krém, amit te és a barátaid szerettek. Töltsd meg ezzel a tálat, majd tűzd bele a chipseket, mintha sírkövek lennének.

Ha a temetőt tetszés szerint elrendezted, akkor utolsó simításként készíts a salátalevelekből füvet vagy bokrokat és kész is a zombik otthona!

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)

Egészség és életmód

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni