Krémsajtos töltött tojás

Írta: ,

Te is készítesz töltött tojást húsvétra? A krémsajttal töltött tojások könnyen elkészíthetőek, és mindenkinek ízleni fognak. Kezdő konyhatündéreknek is biztos siker.

Hozzávalók:

5 közepes tojás

bors

petrezselyemzöld

100 g natúr krémsajt

1 mokkáskanál mustár

1 kiskanál majonéz

Elkészítés:

A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük. Hideg vízben hagyjuk őket kihűlni. A tojások héját óvatosan leszedjük.

A megtisztított tojásokat hosszában kettévágjuk, sárgájukat kiskanállal óvatosan kiszedjük.

A tojássárgákat egy tálkában villával jól összetörjük. Hozzákeverjük a natúr krémsajtot. A mustárt és a majonézt. Pici sóval és borssal ízesítjük.

A tojáskrémet csillagcsőrös habzsákba szedjük, és a főtt tojásfehérjéket megtöltjük vele.

A töltött tojásokat francia salátára sorakoztatjuk. Tetejüket petrezselyemzölddel díszítjük.