Ezt teszi a szervezeteddel a csodálatos vírusölő gyógy- és fűszernövény

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Ezt teszi a szervezeteddel a csodálatos vírusölő gyógy- és fűszernövény

Van, aki minden nap imádja, és van, aki csak Húsvétkor veszi elő, pedig számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amely sokat segíthet szervezetünknek az év minden napján. Ez nem más, mint a torma, amiről sokan talán nem is tudják, hogy mennyi előnyös hatása van, amelyek bizony jól jöhetnek az étrendünkben és a házi patikában is.

Gyulladáscsökkentő Kép forrása: sowtrueseed.com

A torma hatóanyagainak köszönhetően hatékony gyulladáscsökkentőnek számít: segíti a szervezeten belüli gyulladások mielőbbi gyógyulását, antibakteriális hatású. A húgyutak gyulladásai esetén kifejezetten ajánlott, napi rendszerességgel elég egy kis mennyiséget fogyasztani belőle.

Külső gyulladásokra is hatásos lehet, de a bőrrel érintkezve könnyen irritációt vált ki, ezért érdemes óvatosan kezdeni a külsőleg való alkalmazást.

Ár – érték Kép forrása: growveg.com

Egyre elterjedtebb a mindennapi szóhasználatban is az úgynevezett ár-érték arány. Vagyis nézzük meg egy pillanatra, hogy egy torma mennyibe kerül, azt hány napon-héten keresztül fogyaszthatja a család minden tagja, és persze azt is, hogy mindezért mennyi mindent adunk szervezetünknek.

Hasonlítsuk össze az árat a gyógyszerek, vagy akár az étrendkiegészítők árával, és máris minden érv a torma mellett szól. Szervezetünk szempontjából nagy értéket fogunk kapni kifejezetten alacsony áron – vajon mi lehetne ennél jobb üzlet?

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!