Ezért hatalmas segítség az anyáknak az ételrendelés + Egy szuper app, ami minden ételgondot levesz rólad

Írta: ,

Mit főzzek ma? És főleg mikor??? Talán a két leggyakoribb kérdés, amit anyukák feltesznek maguknak, hiszen az étel fontos, egy örökmozgó után rohangálva neked is szükséged van az energiára, és persze az sem mindegy, hogy a család mit eszik. Szerencsére ma már nem kell ezt a terhet a válladon cipelned, mert nem az az egyetlen alternatíva, hogy mostantól vajas pirítóson éltek. (X)

Mert előre tervezhetsz

Kifutott a leves, odaégett a főzelék, belázasodott a gyerek és el kell vinni orvoshoz, de nem hagyhatod a sütőben a húst… Egy anya napjai mindenről szólnak, csak éppen a kiszámíthatóságról nem, egy változás felboríthatja az egész napirendedet és gyakorlatilag az improvizálásra mesterévé váltál mostanra. Csak hogy éppen így főzni nem lehet, mert akkor bizony idő és odafigyelés kell.

Az ételrendelős appokkal azonban magabiztos lehetsz, mert legalább egy biztos pont van az életedben: finom, főtt ételt tudsz tenni a családi asztalra, és azt is pontosan nyomon tudod követni akár egész héten, hogy mindez mennyibe kerül, ami ugye egy nagybevásárlásról már nem feltétlenül mondható el.

Mert foglalkozhatsz a fontosabb dolgokkal

Otthoni munka, fél állás, még egy óra a játszótéren, közös kirándulás, egy romantikus séta a pároddal vagy csak 20 perc végre önmagadra? Te mivel töltenél ki egy kis szabadidőt? Főzni lehet jó kis családi móka, de nincs annál rosszabb, mint amikor kötelezettséggé válik. Miért vállalnál olyan terhet, amit más is elvégezhet helyetted, ha közben olyan helyeken lehetsz és olyasmivel foglalkozhatsz, ami viszont nélküled elképzelhetetlen? Egy anya ideje különösen értékes dolog – gondold meg alaposan, hogy mire áldozol belőle!

Mert spórolhatsz vele

Bár ételt rendelni sokszor nem drágább, mint kisebb adagokban főzni – főleg, ha az alapanyagok ára mellé hozzáveszed az étel elkészítésére fordított idő „árát” is – vannak alkalmazások, amelyekkel nem csak időt és energiát, de pénzt is spórolhatsz!

A Wolt alkalmazást csak le kell töltened a mobilodra, és bárhol, bármikor megrendelheted az ebédet, vacsorát vagy akár a reggelit is a legmenőbb street food helyekről vagy belvárosi éttermekből, amiket a futárszolgálat 30-35 perc alatt az ajtódhoz visz.

Az ötletet nem csak azért éri meg megosztani a többi anyukával, mert ezzel a tippel te leszel a sorstársak megmentője, hanem azért is, mert az appal mindenki saját magának is generálhat kupont, amit aztán a barátaival megosztva az ő rendelésük után te is kapsz egy 1 500 Ft-os beváltható kupont. Így ha például 10 ismerősöddel megosztod az ötletet, és ők is rendelnek, máris nyertél 15 000 Ft-ot, és akár egy hétig is ingyen ebédelhettek a legmenőbb helyekről, otthon, kényelmesen, amit csak szeretnétek!

Ha kipróbálnád, használd a BIENAUG kuponkódot, és máris kapsz 1500 Ft kedvezményt az első rendelésed árából!

Mert egészségesebb lehet

Anya főztje az anya főztje, ezzel nem vitatkozunk, de hányszor történik meg, hogy kifutsz az időből, hogy észreveszed, hogy nincs alapanyag, vagy hogy a gyerkőcöket ugyan megetetted, de neked csak egy félig megrágott keksz marad, esetleg csak 10 perced jut az evésre, és azt eszed, ami elsőnek a kezed ügyébe akad?

Ha előre megtervezed az ebédedet, vagy valaki leveszi a válladról az alapanyagok beszerzésének és az étel elkészítésének terhét, tudatosabban táplálkozhatsz. Nincs több autóban elmajszolt sajtburger két ügyintézés között!