Kevésbé ismert gasztroblogok, amiket érdemes követned

Bodnár Alexa
Írta: ,
Kevésbé ismert gasztroblogok, amiket érdemes követned

Kép forrása: fromjuci.blogspot.hu

Bizony van élet Fördős Zé-n, a Chili&Vanilia-n és a Dolce Vita-n túl is (habár mindet imádjuk!), ha a magyar gasztroblogokról van szó. Összegyűjtöttünk neked néhány kevésbé ismert oldalt, amit feltétlenül megéri követni, ha egy kis inspirációra lenne szükséged a konyhában!

Hódítás a konyhában Kép forrása: hoditasakonyhaban.blog.hu

Nagy Sándor blogján reggeliket, ebédeket és vacsorákat is találsz bőséggel, és természetesen mindegyikhez tartozik egy jó sztori is, hogy miért éppen ez sült ki ma a konyhában.

A gasztroblogger nagyon kreatív receptekkel kápráztatja el olvasóit, és mindig sikerül meggyőznie arról, hogy enni igenis nagyon jó dolog! A Hódítás a konyhában szerzőjétől szerencsére a kísérletezgetés sem áll távol, így garantáltan mindig találhatsz valami nagyon meglepő, de annál jobb tippet, receptet.

Ha pedig szereted a különösen szép ételfotókat, akkor ezt a blogot biztosan imádni fogod.

fromJuci Kép forrása: fromjuci.blog.hu

Az édességek szerelmeseit fogja elkápráztatni a fromJuci blog: torták, aprósütemények, kekszek és természetesen csoki miden mennyiségben.

Ha nem vagy éppen profi a sütemények terén, egy-két receptet mindenképpen érdemes innen kipróbálnod, hiszen nagyon könnyen érthetőek még a tapasztalatlanabbak számára is, és mindig jár hozzájuk 1-2 tipp – ha úgy tetszik, mesterfogás –, így te is szuper édességeket készíthetsz majd.

A blog erőssége, hogy izgalmas tortadekorációs ötleteket is meríthetsz belőle, amelyek tényleg nagyon egyszerűek, csak néhány elemből állnak, mégis nagyon látványosak.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!