Kevésbé ismert gasztroblogok, amiket érdemes követned

Bodnár Alexa
Írta: ,

Bizony van élet Fördős Zé-n, a Chili&Vanilia-n és a Dolce Vita-n túl is (habár mindet imádjuk!), ha a magyar gasztroblogokról van szó. Összegyűjtöttünk neked néhány kevésbé ismert oldalt, amit feltétlenül megéri követni, ha egy kis inspirációra lenne szükséged a konyhában!

Hódítás a konyhában Kép forrása: hoditasakonyhaban.blog.hu

Nagy Sándor blogján reggeliket, ebédeket és vacsorákat is találsz bőséggel, és természetesen mindegyikhez tartozik egy jó sztori is, hogy miért éppen ez sült ki ma a konyhában.

A gasztroblogger nagyon kreatív receptekkel kápráztatja el olvasóit, és mindig sikerül meggyőznie arról, hogy enni igenis nagyon jó dolog! A Hódítás a konyhában szerzőjétől szerencsére a kísérletezgetés sem áll távol, így garantáltan mindig találhatsz valami nagyon meglepő, de annál jobb tippet, receptet.

Ha pedig szereted a különösen szép ételfotókat, akkor ezt a blogot biztosan imádni fogod.

fromJuci Kép forrása: fromjuci.blog.hu

Az édességek szerelmeseit fogja elkápráztatni a fromJuci blog: torták, aprósütemények, kekszek és természetesen csoki miden mennyiségben.

Ha nem vagy éppen profi a sütemények terén, egy-két receptet mindenképpen érdemes innen kipróbálnod, hiszen nagyon könnyen érthetőek még a tapasztalatlanabbak számára is, és mindig jár hozzájuk 1-2 tipp – ha úgy tetszik, mesterfogás –, így te is szuper édességeket készíthetsz majd.

A blog erőssége, hogy izgalmas tortadekorációs ötleteket is meríthetsz belőle, amelyek tényleg nagyon egyszerűek, csak néhány elemből állnak, mégis nagyon látványosak.