Így javítja a memóriát a méhpempő - természetes segítség vizsgaidőszakban

Írta: ,

Az érettségik, felvételik, vizsgaidőszakok mindig stresszes heteket jelentenek, és sokan ilyenkor szinte az evésről is megfeledkeznek. Pedig érdemes odafigyelni a kiegyensúlyozott táplálkozásra, mert ezzel jelentősen megkönnyítheted a saját dolgodat, kevésbé fog megterhelni a stressz és a vizsgaeredményeid is sokkal jobbak lehetnek.

Miért érdemes természetes étrendkiegészítőt szedni a megterhelő időszakokban?

Ahhoz, hogy a maximumot tudd kihozni magadból, elengedhetetlen, hogy a szervezetednek megadj minden olyan fontos vitamint és ásványi anyagot, amire az optimális működéshez szüksége van. Az étrendkiegészítők természetesen nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott táplálkozást, de segítenek abban, hogy pótold azokat a tápanyagokat, amelyekből a kihívások miatt most még többre van szüksége a szervezetednek.

A változatos, egészséges étrend és a megfelelő folyadékbevitel mellett egy természetes hatóanyagú táplálékkiegészítő segíthet abban, hogy jobban fogjon az agyad, javuljon a memóriád és gyorsabban érts vagy jegyezz meg dolgokat, miközben nem kockáztatod a különféle serkentőszerek által kiváltott mellékhatásokat sem.

 

A kávé, a kóla és az energiaitalok rövid távon ugyan úgy tűnhet, segíthetnek, de hiába tartanak ébren, ha közben egyre fáradtabb vagy, nem fog az agyad, ráadásul az egészséged is megkopik, márpedig ezt egyetlen bizonyítvány sem éri meg.

 

Mi az a méhpempő?

A méhpempőt a dolgozó méhek állítják elő csakis a méhkirálynő számára – és most már neked is, hiszen étrendkiegészítő formájában te is könnyedén magadhoz veheted a benne található szuper hatóanyagokat.

A méhpempő összetételében jelen vannak a legfontosabb tápanyagok, amelyekre szervezetünknek szüksége van. A méhpempő szabályozza a biológiai reakciókat, fizikai és szellemi energiát kölcsönöz, serkenti az idegrendszert és a vérkeringést, illetve erősíti az immunrendszert.


Legyen szupermemóriád természetesen, méhpempővel!

Léteznek olyan tudományos-fantasztikus filmek, amelyek eljátszanak a gondolattal, hogy mi lenne, ha a memóriánkat kibővíthetnénk, vagy számítógépekre kapcsolhatnánk az agyunkat. Lehet, hogy egy vizsgaidőszak közepén te is azt érzed, hogy ez lenne számodra az egyetlen lehetséges megoldás ahhoz, hogy megugorj minden rád váró kihívást, de valójában a te agyadban is ott van a képesség a tételeid megtanulására, csak az kell, hogy a lehető legjobb állapotában működtesd az elmédet.

 

Az acetilkolin, 10 HDA sav, aminosavak, ásványi anyagok és nyomelemek, esszenciális zsírsavak és lipidek, a B-vitamin komplex mind a memória működését segítik elő, és mivel ezek a méhpempő fő összetételei, így a méhpempőből készült táplálékkiegészítő tökéletes természetes mentális serkentő lehet.

A méhpempő segíti a koncentrációt, javítja az idegrendszer működését, így nem csak a tanulással töltött idő lesz hasznosabb, de a stressz is kevésbé fog megterhelni, jobban alszol, könnyebben nyugszol meg, így nem halálosan kimerülve, remegő kezekkel érkezel majd a vizsgádra, hanem magabiztosan és kipihenten – hiszen nem tudnak tőled olyat kérdezni, amire ne készültél volna fel!

Bien tipp: Innen rendelhetsz tiszta méhpempőt - mi már próbáltuk!