Ínycsiklandó csokoládé – Mesterséges anyagok nélkül

bien.hu
Írta: ,

2009-ben alapított családi vállalkozásunkban hagyományos kézműves technikával készítjük táblás csokoládéinkat, bonbonjainkat, üreges csokoládé figuráinkat és a ma már egyre nagyobb ismertségnek örvendő egyedi – otthon is elkészíthető - forrócsokoládénkat.

Fontos kiemelni, hogy a mai „mű” világban, mi nem használunk ízfokozókat, tartósítószert, mesterséges anyagokat és a cukrász tudásunk értékeit kihasználva, rendületlenül keressük a legjobb íz-harmóniákat. Nem riadunk vissza a gasztronómiai „tabuktól” sem, így például a kecskesajtos bonbonunk, a libatepertős csokoládénk is helyet követel kínálatunkban a klasszikus ízek melltett, mint amilyen a szicíliai mogyoróval, vagy a madagaszkári vaníliával készült bonbonok. 

Manapság sok vásárlónknál problémát jelentenek a különböző élelmiszer-intoleranciák, allergiák, ezért termékeink között szerepelnek lecitinmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmazó és laktó mentes termékek is, valamint szinte minden termékünk gluténmentes.

Az elmúlt években a normál kiskereskedelmi és nagykereskedelmi értékesítési csatornáink mellé, új szolgáltatásokkal jelentünk meg a piacon. Céges rendezvényeken a „Nemes Ízek Házassága” sorozatunkon belül rendszeresen tartunk csokoládé-bonbon, csokoládé–bor és csokoládé–konyak összekóstolásokat. Sok partnerünk az év végi ajándékozásnál minket bíz meg az egyedi „céges ajándék” elkészítésével. Egyre több munkáltató a dolgozók gyermekeinek megajándékozásánál is a mi magas kakaótartalmú – hagyományos formavilágú, kézzel festett – csokoládé figuráinkat részesíti előnyben.

Lehet ez azért, mert minden termékünket kizárólag prémium alapanyagból készítjük el, így sosem kötjük meg a gazdasági ésszerűség miatti kompromisszumokat ezek kiválasztásánál. Alapelvünk az, hogy csak olyan termékeket állítunk elő, amelyeket saját gyermekeinknek is nyugodt szívvel kínálunk.

Már jelenleg is kaphatóak manufaktúránk termékei Írországban, Ausztriában és Szlovákiában, azonban szeretnénk ha minél több „polgára” lenne Csokoládiának, így az idei és a jövő év kiemelt feladata, újabb külföldi és belföldi viszonteladó partnerek felkutatása.

A kiskereskedelmünk zászlós hajója Újbudán (1114 Budapest Könyves György utca 5.) található márkaboltunk, de a kézműves vásárokon és kiállításokon továbbra is találkozhatnak termékeinkkel a kedves vásárlók.

Csokoládia – a boldogság ott van minden falatban…