8 hatékony anyagcsere-gyorsító tipp, amivel hamarabb leadhatod a plusz kilókat

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
8 hatékony anyagcsere-gyorsító tipp, amivel hamarabb leadhatod a plusz kilókat

Minél gyorsabb az anyagcserénk, annál sikeresebb a fogyókúránk, mivel sokkal kevesebb zsír raktározódik el ezáltal. Lássuk, melyek azok az ételek és italok, melyek kedvezően befolyásolják ezt a folyamatot!

Többször együnk keveset

Hogy az anyagcseréd és az emésztésed tökéletesen működjön, elengedhetetlen, hogy ne vonj meg magadtól táplálékokat, pláne ne hagyj ki étkezéseket! Ekkor ugyanis a szükséges élettani folyamataid lelassulnak, ezért a szervezeted elkezd egyre csak raktározni, persze felesleges kilók formájában.

Az igazán karcsú nők – és nem a jojozók- titka, hogy sokszor csipegetnek valamit. Természetesen nem chipset és csokit (bár olykor-olykor az is megengedett), hanem inkább rostban és vitaminokban gazdag ételeket.

Szauna

A szaunázás egy nagyon jó módszer arra, hogy felturbózd az anyagcserédet és méregteleníts is egyben! Ha maximális hatást szeretnél elérni, akkor egy héten legalább egyszer iktass be egy kis izzadást!

Amennyiben időd, vagy pénztárcád nem engedi, készíthetsz magadnak otthon gőzfürdőt is, igaz, nem ugyanolyan hatású, viszont több a semminél!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!