Három évessel teszteltük a Paula vaníliaízű pudingot, epres foltokkal

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Három évessel teszteltük a Paula vaníliaízű pudingot, epres foltokkal

Minden gyermekkornak megvannak a sláger termékei - sajnos nekem a Turbó rágógumi, a téli fagyi és persze az Africana csoki jutott. Anyukáink akkoriban még nem böngésztek termékleírásokat, nem tudtak ráguglizni az adalékanyagokra és egészségtudatos instákat sem követtek. (x)

Azóta sok dunakavics lefojt már a gyerekek torkán, és szerencsére olyan termékek is megszülettek, amiket nyugodt szívvel merek a kis lurkó kezébe adni. Egy ideje a Paula a menő, hát hivatalosan is leírjuk, mi lett a maszatolás vége!

Nagy sláger nálunk a boci és a rózsaszín - e kettő kombója pedig naná, hogy kell neki (persze csakis a főzelék után). A Dr. Oetker Paula vaníliaízű eperfoltos pudingjában mindkettő megvan, desszertnek, uzsonnának vagy csak egyszerűen kényeztető falatnak is ideális.

Kettesével lehet kapni, értem, hogy miért. Egy gyerek ugyanis nem áll le egynél, és addig kéri, amíg neki vagy neked el nem fogy a türelmed, és elő nem kapod a másodikat. Nálunk pontosan másfél az adag, a maradékot nagylelkűen felajánlja nekem.

  • Csomagolás: foltos, vicces, vidám, azonnal rácsapnak a kis kezek
  • Íz: csak épp kellően édes, selymesen krémes, jóleső ízkombináció
  • Jó pont: nincs benne tartósítószer, 85-87%-ban friss tejből készül

Szó mi szó, bejön neki, és ha ő boldog, én is nyugodtan hátradőlhetek és megehetem a csokis változatot!