Főzz szexisen! Potencianövelők a konyhában

Göcző Nóra
Írta: ,

Feltörekvőben vannak hazánkban a különböző potencianövelő szerek. Egyre nagyobb a közismert kék bogyó és társaik iránti kereslet a patikákban, ám a gyógyszerkészítmények előtt is voltak házasságok, melyekben a romantikus esték gyakran csalódott éjszakákba fordultak át. Szakemberek szerint a testi tünetekkel nem magyarázható „állóképesség hiánya” sokszor lelki okokkal áll összefüggésben. Tény, hogy egy-egy balul elsült – vagy pont, hogy el nem sült – randevú akár krónikus problémákat is okozhat a libidó terén. Milyen lehetőségek közül választhat a férfi, ha gyógyszerek nélkül szeretne ismét lepedő akrobatává válni vagy a nő, aki természetes módszerekkel szeretné párját csábításra bírni?

Lényeges tudni, hogy nőgyógyászok és pszichiáterek szerint testünk alapvetően szexualitásra teremtetett. Már a magzati korban megfigyelhető a kisfiúk erekciója, de a lányoknál sincs ez másképp. A legújabb ultrahangos vizsgálatok bebizonyították, hogy a kislány magzatok, amikor testükhöz érnek, végig simítják magukat, akkor ez a genitáliák nedvesedését okozza.

Higgyük el, hogy az érzelmeink, a mindennapi stressz és a kényszerhelyzetek, szorongások nagyban kihatnak a libidónkra. Ha változtatunk az életmódunkon és a felfogásunkon, visszatérhet a szexuális étvágy.

Ehhez azonban törődnünk kell magunkkal. Ez a törődés együtt jár azzal, hogy tudatosan figyelünk saját szükségleteinkre és ne szégyelljük kényeztetni magunkat. A természetesség ösvényén maradva számos olyan vágykeltő növényt és fűszert gyűjtöttünk össze, melyeket felhasználva testünk magasabb izgalmi állapotba kerülhet, növelve ezzel a szexuális késztetést.

Sokan ellenségnek tartják, mert a szabadban sétálva összecsípi a kezünket, lábunkat, de néhány évtizeddel ezelőtt még fontos afrodiziákumnak tartották.

A gyomnövény gyógyhatásait felsorolni is nehéz és külsőleg történő alkalmazása is jól ismert.

A nemi szervhez érintve vérbőséget okoz, amely elősegíti a merevedést.

A ma már drasztikusnak vélt módszert őseink előszeretettel alkalmazták. Főzhető belőle tea, krémleves, de akár a rántottát is ízesítheti vagy ravioliként is fogyasztható.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján