Finom tízórai és uzsonna? Jöhet!

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Finom tízórai és uzsonna? Jöhet!

Kisgyermekes szülőként az egyik legnagyobb kihívás, hogy olyan tízórait, uzsonnát állítsunk össze csemetéink számára, ami nem csak finom, hanem minőségi és változatos is. Ebben segít neked a SPAR Uzsidoboz programja. Ha neked van jó uzsonnaötleted, posztold és nyerj! (x)

A tízórai, uzsonna nagyon fontos része a gyermekeink napi étkezésnek, a szülők számára viszont komoly fejtörést okoz nap mint nap, hogy finom, ugyanakkor változatos élelmiszerek, gyümölcsök kerüljenek a dobozokba. A tudatos étkezés a pozitív életvitel egyik alapja, s különösen fontos, hogy a gyermekek és a fiatalok megfelelő mennyiségű és minőségű, tápanyagokban gazdag élelmiszereket fogyasszanak minden napszakban. Az egészségtudatos életmód iránt elkötelezett SPAR Uzsidoboz programja kézzelfogható segítséget ad a kiegészítő étkezésekhez: nemcsak az uzsonnához, tízóraihoz hasznos táplálkozási tudnivalókkal és inspirációkkal látják el a szülőket, nagyszülőket, hanem arra bíztatják őket, hogy osszák meg osszák meg ők is az uzsonnáikról készített fotóikat.

A kezdeményezés egyik legfontosabb eleme a SPAR uzsonnakészítő versenye. Az internetes kihívásában résztvevők a kreatív uzsonnafotók megosztása mellett egymást is segítik tapasztalataikkal, ötleteikkel és tanácsaikkal.

POSZTOLJ UZSIT ÉS NYERJ!

Nem kell mást tenned, mint hogy uzsonnát készíts gyermekednek, legalább 1 SPAR saját márkás só- és cukorcsökkentett termék felhasználásával, majd fotózd le és posztolj minimum 2 alkalommal az Instára a #sparuzsi #uzsonnaprogram #spareletmod hashtagek használatával 2019. november 16-ig!

A legjobbnak ítélt fotók, ételötletek gazdái személyesen is részt vehetnek a november végi uzsonnakészítő versenyen, ahol értékes meglepetéseket, fődíjként pedig egy Electrolux álomkonyhát vihetnek haza. A versenyzők hidegkonyhai tudományát Ördög Nóra, a SPAR háziasszonya, valamint a SPAR Életmód Programjának szakértője Turcsák Katalin táplálkozástudományi szakértő, illetve ismert véleményvezérek értékelik.

A részleteket itt találod: www.uzsonnaprogram.hu