Egy falat boldogság! 7 étel, amitől garantáltan jobb kedved lesz

Dienes Petra
Írta: ,
Egy falat boldogság! 7 étel, amitől garantáltan jobb kedved lesz

Rengeteg tanulmány és kutatás szól arról, hogy a különböző tápanyagforrások miként tudják befolyásolni az ember hangulatát. Minden, amit elfogyasztunk, hatással van a lelkiállapotunkra is. Csokorba szedtük azokat az ételeket, amelyek segítenek átlendülni a nehezebb pillanatokon!

Kókusz Kép forrása: tumblr, infinite-paradox

A kókusz illata már önmagában is nyugtató hatással bír, szabályozza a szívverést és a vérnyomást, ezért nagyon jó szolgálatot tehet egy feszült napon.

A gyümölcs fogyasztása pedig azért ajánlott, mert tele van vitaminokkal, energiát ad, és a gyomorra is kedvező hatással van.

A nagyobb áruházakban hámozott és frissen csomagolt formában is kapható, így ha egy stresszes nap elé nézel, mindenképp szerezz be egy adagot!

Sáfrány Kép forrása: thekitchn.com

Kutatások szerint a sáfrány hasonló hatással van az emberi szervezetre, mint a kedélyjavító gyógyszerek, ezért - kis mennyiségű - fogyasztása csodákat tehet.

Ezenfelül jó szolgálatot tesz az olyan PMS panaszok kezelésében is, mint a hangulatingadozások vagy a levertség, de kimerültség esetén is használják.

A sáfrány szinte minden ételhez passzol, építsd be az étrendedbe, és a hatás biztosan nem marad el!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!