10 egészségblogger, akit érdemes követni Instagramon

Nagy Niki
Írta: , Frissítve:
10 egészségblogger, akit érdemes követni Instagramon

Nemcsak motivációt nehéz szerezni az egészséges életmódhoz, receptötletekre, edzéstervre is szüksége van az ember lányának, ha valamit kezdeni akar magával, és nem szeretne belefásulni az unalomig ismételt rutinba. Az Instagram legkomolyabb egészségbloggerei mindebben tudnak segíteni: ötleteket adnak, és motiválnak, hogy ne add fel az egészséges élet felé vezető úton. Az alábbi 10 influenszert mindenképpen érdemes követned, ha érdekel az edzés és a helyes étkezés!

Sarah's Day Kép forrása: instagram.com

A leányzó azért kezdte el Youtube-csatornáját és Instagramját is, mert hormonális pattanásai voltak, és ezeket az egészséges életmóddal akarta eltüntetni.

Sikerült is neki, most pedig már az egyik legkeresettebb ausztrál egészségbloggernek számít.

Optimizmusa ragadós, mindenképpen kövesd, ha szép, színes képeket és receptötleteket, valamint rövid edzős videókat szeretnél látni a feededen.

Whitney Simmons Kép forrása: instagram.com

A szöszi lányból csak úgy árad az optimizmus, és részletesen megosztja Youtube-on a nézőivel, Instagramon pedig az olvasóival, hogy mi a bomba alakjának a titka.

Egészséges kaják, motiváció és súlyos gyakorlatok minden mennyiségben.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!