Az Istenek ajándékai, az algák

Fischer Anna
Írta: ,
Az Istenek ajándékai, az algák
Nem véletlen, hogy az algákat úgy nevezték az aztékok: az „Istenek ajándéka”. Számtalan pozitív hatással rendelkezik, felhasználási területeinek száma szinte végtelen, legyen az az elfogyasztás, pakolás, vagy egy egyszerű tengeri fürdőzés.
Mindent túlélő algák
Az algák a bolygó legősibb lakói, a tengerben élve túlélték a Földet sújtó összes katasztrófát, és máig óriási szerepük van a bolygónk és az ott élők életfolyamataira.
Képesek létezni a legnagyobb hidegben, és kibírják a legnagyobb meleget is, miközben nem csupán fotoszintetizálnak, de nagyban hozzájárultak az élővilág kialakulásához, és máig számtalan pozitív hatással rendelkeznek az emberi szervezetre nézve.
Ásványi anyagok, vitaminok
Az algáknak nagyon magas az ásványi anyag tartalmuk, mivel életük során egyfolytában átszűrik magukon a tengervizet és elképesztő koncentrációban tárolják magukban a hasznos anyagokat.
 
Ilyen például az E- és a B12 vitaminok és számtalan nyomelem, amely nélkülözhetetlen az emberi szervezet megfelelő működésének fenntartásához. Éppen ezért rengeteg betegség ellen alkalmazhatóak jó eredménnyel. 

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!