A SPAR új üzemében készülnek a minőségi szendvicsek és saláták

Írta: ,

Egyre népszerűbbek a vásárlók körében a SPAR készen kínált szendvicsei és friss salátái, amelyeket a vállalat immár az új convenience üzemében, a legmodernebb technológiával gyárt. (x)

Mind többen fedezik fel mostanában a SPAR üzletek készen kínált, hideg fogásait. Ezek az úgynevezett kényelmi termékek egyre népszerűbbek, mivel remekül alkalmazkodnak a rohanó életmódhoz.

Frissesség és kiváló minőség

A SPAR figyel a vásárlóira, lépést tart a folyamatosan változó fogyasztói trendekkel. A vevők szélesebb körű kiszolgálása, valamint a frissesség és kiváló minőség állandó biztosítása miatt döntött úgy a vállalat, hogy ezen kényelmi termékeket saját új, korszerű üzemegységben állítja össze a jövőben. Az 1,2 milliárd forintból megvalósított, 1500 négyzetméteres üllői üzem a legmagasabb élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfelelő létesítmény két csomagolósorral kezdte meg működését. Az üllői SPAR enjoy. convenience üzemben a legmodernebb technológiával készülnek a hideg élelmiszerek. A minőség biztosítására jellemző például, hogy a húskészítményt tartalmazó szendvicsekbe és salátákba a SPAR bicskei Regnum húsüzemében készülő termékek kerülnek.

A hét öt napjára tervezett gyártás során -kezdetben- naponta 4 tonna majonézes saláta és 20 ezer szendvics kerül majd az üzletekbe innen. A vállalat rövidtávú célja az, hogy SPAR-csoport minden áruházát ellássa az Üllőn készülő termékekkel.

Újdonságok és klasszikus ízű saláták is készülnek

A vásárlókat szeptembertől tizenöt – immár az új üzemben készült - majonéz alapú saláta és tizenötféle korszerűen összeállított szendvics várja a SPAR és INTERSPAR üzletekben. A jól ismert és kedvelt szalámis, rántotthúsos vagy körözöttes szendvicsek mellett feltűnnek izgalmas újdonságok is, mint a hal nuggets-es, a tojáskrémes variáció vagy a görög perec. A saláták széles kínálatában az almás-sajtos-kukoricás, az erdélyi, vagy a tabáni mellett természetesen megtalálható a klasszikus franciasaláta is.

A fejlesztési tervek között fontos helyen áll az enjoy. márkanévvel ellátott termékek választékának folyamatos bővítése. A fogyasztók pedig az enjoy. márkanév alatt háromféle leves, ötféle saláta, kétféle öntet, és hatfajta rizses-tésztás készétel közül választhatnak. Megízlelhetik a desszert-, snack- és gyümölcssaláta-kínálatot is, amelyek mellé különböző ízesítésű smoothie-kat, joghurtitalokat és kávékat is vásárolhatnak.