7 inspiráló Instagram account, amit követned kell - fókuszban az egészséges táplálkozás

Írta: ,

Mindenki egészségesen szeretne táplálkozni, sokan azt hiszik, hogy ilyen diéta szerint is élnek, sokan pedig még csak az út elején vannak és egy kis lökésre van szükségük. Ha téged is érdekel ez a téma és jól jönne néha egy kis inspiráció, akkor jó helyen jársz, hiszen most összegyűjtöttük neked a kedvenc Instagram accountjainkat. De nem is akármilyeneket! Fókuszban az egészséges táplálkozás!

Minimalistbaker Kép forrása: thirteenthoughts.com

1/7 Minimalistbaker

Manapság már nem ritka, ha az ismerőseid, a családtagjaid vagy a távolabbi baráti körödben laktóz-, glutén-vagy inzulinrezisztencia miatt egy kicsit más alapanyagokból kell főznöd, mint korábban.

Semmi pánik, akkor sincs nagy gond, ha saját magadon tapasztalsz kellemetlen tüneteket bizonyos ételek fogyasztása után, hiszen mindenre van megoldás.

A Minimalisbaker Instagram accounton példásul számos szuper gluten-és laktózmentes, egyszerű összetevőkből készített receptet találsz nap mint nap.

Érdemes csekkolni, ha épp nem tudod, mi legyen a vacsi vagy csak egy kis inspirációra lenne szükséged!

Sproutedkitchen Kép forrása: thirteenthoughts.com

2/7 Sproutedkitchen

Egészséges pizza, tésztafélék és desszertek?

Igen, szerencsére az egészséges táplálkozás jelige alatt is tudsz finomat enni úgy, hogy egyáltalán nem vágysz majd közben cukorra vagy bármilyen gyorskajára.

A Sproutedkitchen Instagram account pont ezért szuper, mivel itt megtalálod a tökéletes egészséges pizza, egy laktató zöldséges saláta és egy ízletes nyári desszert receptjét is. Jól fog jönni, igaz?

Sobeautifullyreal Kép forrása: thirteenthoughts.com

3/7 Sobeautifullyreal

A Sobeautifullyreal Instagram account egyszerűen kihagyhatatlan, főleg, ha egészséges táplálkozásról van szó.

Meglepő módon az account feed tele van jobbnál-jobb művészien megkomponált édességgel, annak ellenére, hogy egészésges táplálkozásról van szó.

Nyugi, nem tévedés, ezeket mind bátran beillesztheted az étrendedbe, hiszen minden tele van zöldséggel, gyümölccsel és természetes anyagokkal. Raw, vegán, cukormentes és egészséges, ugye milyen izgalmas?

Elsaswholesomelife Kép forrása: elsaswholesomelife.com

4/7 Elsaswholesomelife

Az Elsaswholesomelife Instagram account egyszerűen lenyűgöző. Egyetlen szimpla üzenete van: egyél több zöldséget.

Persze nem ennyi az egész, hiszen ehhez kapsz számos szuper receptjavaslatot és még annál is több pozitív energiát, hiszen ha csak a képeket pörgeted végig, már attól sokkal jobb kedved támad majd.

Színes ételek, napsütéses nyaralások és szuper fotók, kell ennél több?

Rainbowplantlife Kép forrása: lawsofbliss.com

5/7 Rainbowplantlife

Ha már csak egy pillanatra felmész a Rainbowplantlife Instagram accountra, valószínűleg néhány percre biztosan elveszel majd.

Hogy miért? Mert egyszerűen lehetetlen nem ott maradni és csak pörgetni tovább és tovább és tovább, hiszen a legvibrálóbb színek, a legszebb alapanyagok és az annál is szuperebb végeredmények sora vár itt téged.

Remek bizonyíték arra, hogy az egészséges étrend és a vegán diéta nem csak unalmas lehet, hanem szuper izgalmas is!

Breakfastcriminals Kép forrása: breakfastcriminals.com

6/7 Breakfastcriminals

Sokak által elhanyagolt, sőt alig ismert étkezés a reggeli.

A nap első étkezése nem csak azért fontos, hogy megfelelő tápanyagokkal indítsd a napot, de azért is, mert ha rendszeressé teszed az életedben, akkor észrevétlenül is sokkal egészségesebben és tudatosabban fogsz majd étkezni.

A Breakfastcriminals Instagram account nagyon jól tudja ezt, hiszen ha reggeliről van szó, akkor ők tudják, hogy mi kell neked.

Legyen szó a legjobb kávéról, egy finom szendvicsről vagy valamilyen izgalmas villásreggeliről – ha kell egy kis inspiráció vagy csak szeretnél rászokni a reggelizésre, akkor kezdd el követni őket, nem fogod megbánni!

Vibrantandpure Kép forrása: vibrantandpure.com

7/7 Vibrantandpure

Hogyan lehet egy étel kék, lila vagy rózsaszín? Persze nem valami mű ételfestékre szeretnénk rábeszélni, csak megmutatjuk, hogy így is lehet.

A Vibrantandpure insta account ugyanis olyan színekkel és olyan alapanyagokkal dolgozik, amikre nem is számítasz, a végeredmény mégis szuper lesz.

Márványhatású toast, pink smoothie vagy egy színátmenetes ebéd. Kipróbálnád, ugye?