7 inspiráló Instagram account, amit követned kell - fókuszban az egészséges táplálkozás

Stumpf Bea
Írta: ,

Mindenki egészségesen szeretne táplálkozni, sokan azt hiszik, hogy ilyen diéta szerint is élnek, sokan pedig még csak az út elején vannak és egy kis lökésre van szükségük. Ha téged is érdekel ez a téma és jól jönne néha egy kis inspiráció, akkor jó helyen jársz, hiszen most összegyűjtöttük neked a kedvenc Instagram accountjainkat. De nem is akármilyeneket! Fókuszban az egészséges táplálkozás!

Minimalistbaker Kép forrása: thirteenthoughts.com

Manapság már nem ritka, ha az ismerőseid, a családtagjaid vagy a távolabbi baráti körödben laktóz-, glutén-vagy inzulinrezisztencia miatt egy kicsit más alapanyagokból kell főznöd, mint korábban.

Semmi pánik, akkor sincs nagy gond, ha saját magadon tapasztalsz kellemetlen tüneteket bizonyos ételek fogyasztása után, hiszen mindenre van megoldás.

A Minimalisbaker Instagram accounton példásul számos szuper gluten-és laktózmentes, egyszerű összetevőkből készített receptet találsz nap mint nap.

Érdemes csekkolni, ha épp nem tudod, mi legyen a vacsi vagy csak egy kis inspirációra lenne szükséged!

Sproutedkitchen Kép forrása: thirteenthoughts.com

Egészséges pizza, tésztafélék és desszertek?

Igen, szerencsére az egészséges táplálkozás jelige alatt is tudsz finomat enni úgy, hogy egyáltalán nem vágysz majd közben cukorra vagy bármilyen gyorskajára.

A Sproutedkitchen Instagram account pont ezért szuper, mivel itt megtalálod a tökéletes egészséges pizza, egy laktató zöldséges saláta és egy ízletes nyári desszert receptjét is. Jól fog jönni, igaz?