7 tökéletes esti nassolnivaló – Segít a fogyókúrád átvészelésében

Pölz Kitti
Írta: ,

Valószínűleg egy falunyi ember kezén sem tudnám megszámolni, hogy hányszor buktam el diétát az esti nasizások miatt, pedig még nem vagyok 60 éves, ráadásul -mindezek ellenére- még kitartónak is mondanám magam... Valószínűleg tőled sem áll távol a kérdés, főleg, ha már valaha belekezdtél egy új, sokkal egészségesebb étrendbe: mégis mit lehet előszedni este a hűtőből, amikor jönnek a falásrohamok?

Jó, nyilván tudod már, hogy ilyenkor érdemes a zöldségre rárepülni a lekvárosbödön helyett, de azért a gyakorlatban ez százszor nehezebb, mint ahogy hangzik. Ehelyett mutatok inkább 7 olyan nasit, amit bátran ehetsz esténként, nem fognak látszani a mérlegen és még a tápanyagraktáraidat is feltöltik, a kedvedről nem is beszélve!

Tudtad, hogy ha előkapsz a hűtőből egy cukkinit, már fél lépéssel közelebb jársz ahhoz, hogy egészséges nasit készíts magadnak?

Csak szeleteld fel vékonyra, locsold meg olívaolajjal és citrommal, sózd-borsozd (mehet rá chili is, isteni lesz), majd süsd aranybarnára - imádni fogod az ízét és persze magadat is másnap a tükörben!

Ha nagyon szereted a különleges párosításokat, biztos csináltál már magadnak gyümölcsös sajttálat - ne engedd el a jó szokásod!

Ha magvakkal megtoldod a menüt, biztosan ínyenc estéd lesz, és még az alakodat sem kell féltened.

Egyre viszont figyelj: lehetőleg ne szőlővel edd a sajtokat, és igen, a bor is tabu késő este!

Tudom, isteniek, de mindkettőnek óriási a cukortartalma - inkább cseréld le őket almára, eperre, málnára, ribizlire vagy különböző zöldségekre!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!