5 természetes méregtelenítő tea, amiktől centikben mérhető a fogyás

Zabolai Margit
Írta: ,
5 természetes méregtelenítő tea, amiktől centikben mérhető a fogyás

Egy finom, gőzölgő tea a nap végén, vagy akár munka közben, ebéd után a téli időben különösen jól esik. Hát még akkor milyen öröm lesz kortyolni, ha tudod, hogy minden csészével a méregtelenítést segíted, és könnyebben vészelheted át az év végi habzsi-dőzsit.

A kakukkfű nem csak akkor jön jól, ha ropogós pecsenyekacsa sül a sütőben.

Az illatos fűszernövényből tea is készülhet, ami nem csak jó hatással van a gyomorra, de a vérbőséget is fokozza, ezzel pedig hatékonyabbá teszi az emésztést és a méregtelenítést.

A kakukkfű teát érdemes este meginni, és aztán jó alaposan betakarózni, ugyanis a vérbőséget fokozó hatás miatt a tea kicsit izzaszt is, így segít megszabadulni a mérgektől, és akár még egy kezdődő náthát is megállíthatsz vele.

A fahéj és a narancs kombinációja nem csak finom, de a méregtelenítést is fokozza, mivel a fahéj felpörgeti az anyagcserét, meggyorsítja az emésztést, és még a puffadást is segít leküzdeni.

A narancs főleg illóanyagaival segíti a méregtelenítést, amennyiben jó hatással van a gondolatokra, segíti az ellazulást, ha pedig nem görcsölsz olyan sokat, akkor a természetes méregtelenítő folyamatok is hatékonyabban működnek.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció