Ez a legerősebb méregtelenítő ital az orvosok szerint is: italok, amik segítenek a fogyásban

Zabolai Margit
Írta: ,
Ez a legerősebb méregtelenítő ital az orvosok szerint is: italok, amik segítenek a fogyásban

Nem végeztünk nemzetközi felmérést, de így is biztosak vagyunk abban, hogy az újévi fogadalmak között most is kimagasló eredményt ért el a „jövőre jobban odafigyelek magamra”. Ha az életmódváltást méregtelenítéssel kezdenéd, az alábbi italok segíteni fognak.

Zöld tea

Néhány éve egy orvosi kutatás során is úgy találták, hogy minden ital közül a zöld tea az, ami leginkább elősegítheti a fogyást és a méregtelenítést.

Ezt egyfelől a kiugróan magas antioxidáns-tartalomnak, másfelől az anyagcserét fokozó hatásának köszönheti.

A zöld tea segít, hogy a szervezeted visszanyerje régi formáját, és további előnye, hogy nem kell túlzásba vinni a fogyasztását, már napi egy csésze is elég, hogy megtegye a hatást.

Áfonyalé

Az áfonyalé nem csak finom, de egészséges is, hiszen megkönnyíti a belek mozgását és az anyagcserét, emellett pedig az erekre is jótékony hatással van.

Kifejezetten jót tesz a szemnek, ezért szemüvegeseknek, vagy azoknak, akik nem jól látnak a sötétben, szintén ajánlott a méregtelenítő áfonyalé fogyasztása.

Kísérletek igazolták, hogy a fekete áfonyalé segíthet lelassítani az öregedési folyamatokat, és frissebbé teszi a memóriát is.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)