Lapos hasat szeretnél? A következőket örökre el kell, hogy felejtsd

Nagy Niki
Írta: ,
Lapos hasat szeretnél? A következőket örökre el kell, hogy felejtsd

Nagyjából minden fogyási tipp ugyanaz: kerüld a cukrot, a fehér kenyeret, igyál sok vizet és mozogj sokat. Vannak azonban olyan ételek, amelyek a lapos has elérését kivételesen megnehezítik – szóval, ha kockákat szeretnél, ezeket iktasd ki az étrendedből!

Alkohol Kép forrása: etsy.com

Egy-két pohár vörösbor a héten még belefér, hiszen kutatók bizonyították, hogy ez még segít is a fogyásban – ennél több viszont már közvetlenül a derekadra fog menni.

Az alkohollal két probléma van: az egyik az, mint a cukorral (magas kalória-, alacsony tápanyagtartalom), a másik pedig az, mint a gyorsétellel (hamar éhes leszel utána, és nem tudsz megállni).

Ráadásul az alkohol visszatartja a vizet a testedben, amitől fel is fúvódsz rendesen.

Cukor és cukros italok Kép forrása: studiodiy.com

Ha lapos hasat szeretnél, elsőként a magas kalóriatartalmú, de alacsony tápanyagtartalmú ételeket kell kiszórnod az étrendedből.

A finomított cukor ilyen: bár rengeteg kalóriát viszel be vele, a szervezeted nem tud belőle hasznosítani szinte semmit, így sem energiát, sem vitaminokat nem nyersz belőle. Olyan, mintha kalóriadús levegőt ennél – teljesen felesleges.

Alapszabály, hogy amit beviszel a szervezetedbe, annak legyen hasznos tápanyagtartalma – vitaminja, összetett szénhidrátja, jó zsírja vagy rostja.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!