Laposabb has egy hét alatt – Semmi csoda, tényleg működik

Sándor Alexandra
Írta: ,
Laposabb has egy hét alatt – Semmi csoda, tényleg működik
Folyton ellógtad az edzéseket az utóbbi időben, ráadásul egészségtelen fogások is becsúsztak az étrendedbe? Reménytelennek tűnik a helyzet, ha ilyen körülmények között döbbensz rá, hogy egy hét múlva csúcsformában kell lenned. Néhány tipp azonban tényleg segíthet!
Kevesebb só, több folyadék
A szervezet által visszatartott víz jelentős mértékben ronthatja a megjelenést, hiszen még soványság esetén is képes súlyfelesleget láttatni a ruha alatt. A túlzott sófogyasztás fokozza a folyamatot, éppen ezért próbáld meg tudatosan elkerülni!
 
Talán ellentmondásosnak tűnik, de a víz ellen vízzel léphetsz föl a leghatékonyabban: ha naponta legalább két litert megiszol, a tested nem látja majd szükségét a tartalékolásnak.
Köredzés
Ez a mozgásforma lehetővé teszi, hogy egyidejűleg építs izmot és égess zsírt. A hét során három napon keríts rá sort! Olyan gyakorlatokat kell végezned, mint a guggolás, a kitörés vagy a fekvőtámasz, legalább 15-ös sorozatokban.
 
Mielőtt váltanál egyikről a másikra, ugrókötelezz egy percig! Az intenzív edzés óránként akár 5-600 kalóriától is megszabadít, s serkenti az anyagcserét.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz