Így vedd rá a pasidat az egészséges életmódra

Bolla Gitta
Írta: ,

Te próbálsz egészségesen táplálkozni és rendszeresen sportolni, de nagyban megnehezíti a helyzetedet, hogy amíg te este a friss lazacos salátádat majszolod, a párod egy gőzölgő pizzát nyom be vacsorára? Ráadásul ennek következtében a formája sem valami jó?

Mikor a tanács nem elég Kép forrása: raddestlooks.net

Légyszi, kezdj el diétás ételeket enni és rendszeresen sportolni!” – jó lenne, ha ez a felhívás már elegendő lenne ahhoz, hogy a szerelmed is átálljon az erő jó oldalára egészséges életmódra, de mindannyian tudjuk, hogy ez sajnos nem így működik.

Ráadásul, ha célzásokat teszel arra, hogy például pocakot eresztett, csak belegyalogolsz az önbizalmába, és ez az egész kapcsolatra rossz hatással lehet. Az sem jó, ha kondibérletet kap ajándékba, vagy elkezded rátukmálni a diétás fogásokat.

Akkor mégis mit tehetsz? Most segítünk!

Te tervezd a menüt! Kép forrása: oncewed.com

Készíts rendszeresen finom vacsorát, így nem merül fel annak a lehetősége, hogy valamilyen kalóriadús kaját rendeljetek. Persze ne egy zöldsalátával indíts nála, de biztosan értékeli majd, ha sütsz neki valamilyen finom húst zöldséges-rizses körettel.

De az is jó ötlet, ha nagyobb adaggal készülsz, így vihet a diétásabb fogásból még másnap ebédre is, és kihagyhatja a zsírban tocsogó ételeket az irodai kantinban! Ha pedig mindig van otthon egy kis gyümölcs, abból is elrejthetsz egy keveset a táskájában.