Így lendít csúcsformába az Angellica fű (x)

bien.hu
Írta: ,
Így lendít csúcsformába az Angellica fű (x)

Gregor Bernadett május 1-jén betöltötte a 44. életévét, és nem csak saját maga szerint, de szűkebb és tágabb környezete is úgy véli, sosem volt még ilyen kirobbanó formában, mint most. Ezt pedig az Angellica fűnek és még négy másik gyógynövény jótékony hatásának köszönheti, amely visszaadta a karcsúságát és az önbecsülését is. Ki gondolta volna, hogy neki valaha is lettek volna ilyen problémái?

Bernadett második gyermeke születése óta állandó küzdelmet folytatott 4-5 kilóval, amelyeket ha sikerült is eltüntetni, rövid időn belül észrevétlenül visszakúsztak rá. A kor előrehaladtával egyre jobban szeret enni, ám a sportot sosem sikerült igazán megszeretnie.

A segítség tökéletes időpontban érkezett, egy barátnőm ajánlotta nekem az Angellicát, ami egy Koreában is honos növény, de a Magyar Gyógyszerkönyvben is szerepel. A hatását a zsírszintézis gátlásán keresztül fejti ki – bár itthon ezt a tulajdonságát mintha nem is ismernék –, viszont négy másik gyógynövénnyel kombinálva már csodákra képes. Én már így, egybe csomagolva kaptam ezt az öt, egymás erejét felerősítő Angellica kombinációt, ami olyan eredményeket hozott nálam, amely minden diétázó ember álma – meséli lelkesen Bernadett.

Miben rejlik az Angellica®+ 4 hatékonysága?

 • Az Angellica (más néven orvosi angyalgyökér vagy angelikafű) amellett, hogy hatással van a zsírszintézisre, az emésztést támogató vegyületeivel megszünteti a puffadást, valamint felgyorsítja a mérgek távozását a szervezetből. 
   
 • A Sevillai Narancs hozzájárul a testsúly csökkentéshez, segít fenntartani az egészséges zsírszövet egyensúlyt úgy, hogy a zsírok lebontását gyorsítja és felpörgeti a szénhidrát anyagcserét is. Emellett növeli az energia szintet és az egész napos teljesítményt is javítja, ezáltal megszünteti a diéta okozta fáradtságot. 
   
 • Gurmar egy Dél-India trópusi erdeiben honos növény, amit a helyiek már közel 2000 éve használnak. Gimneminsav tartalma csökkenti az étvágyat, és normalizálja a szénhidrátok felszívódását, ilyen módon hatással van a szénhidrát anyagcserére és az egészséges vércukorszint kialakítására. 
   
 • Hólyagmoszat növeli a teltségérzetet, ezáltal mérsékli az energiabevitelt, segíti az emésztést, rosttartalma révén fokozza az anyagcserét. Támogatja a súlycsökkentést és a gyomor-bélrendszer egészségét. 
   
 • Guggul egy alacsony növésű, szúrós bokor. Hatással van a zsíranyagcserére, ily módon a testsúlycsökkentést segíti. Hozzájárul a bőr egészségének fenntartásához, amely tulajdonságára nagy szükség van, hiszen fogyás közben a bőrünk gyakran megsínyli a méretváltozást.

A keverék egyszerre hat a zsír- és szénhidrát anyagcseréjére, csökkenti az étvágyat, és gyorsítja az anyagcserét, ráadásul megváltoztatja az édes íz érzetét, így mióta használom, nem eszem desszertet, mert egyszerűen nem ízlik!

Ennek köszönhetően a kétgyermekes anyuka születésnapja alkalmából egy olyan fotózással tudta megajándékozni magát, amely végre a csúcsformáját örökíti meg, és ahova az Édes Élet stábja is ellátogatott. Tisztában van vele, hogy az idő nem áll meg és nem kizárt, hogy ez az utolsó nagyszabású bikinis fotózása, de elmondása szerint végre egy olyan nő néz vissza rá a tükörből, amilyen mindig is szeretett volna lenni, és amire szeretne emlékezni.

Egész életemben visszahúzódó, önbizalom-hiányos nő voltam, folyamatosan meg akartam felelni mindenkinek. Úgy érzem, most végre meg is tudok! De emellett arra is rájöttem, hogy változtatnom kell a korábbi gondolkodásmódomon. Elég, ha önmagamnak megfelelek, nem kell másoknak is, és míg korábban saját magamat a sokadik helyre soroltam a fontossági sorrendemben, ma már az első helyen állok. Hiszek abban, hogy elsősorban magamat kell rendbe tennem ahhoz, hogy a környezetem is rendben legyen. Minél jobban érzem magam a bőrömben, minél nagyobb békében élek önmagammal és a világgal, annál többet tudok adni másoknak is! 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba