5 tuti fogyókúra és fitnesz tipp lustáknak és nagyon elfoglaltaknak

Póta Szilvia
Írta: ,
5 tuti fogyókúra és fitnesz tipp lustáknak és nagyon elfoglaltaknak

Bár napjainkban a csapból is az egészségtudatos életmód szabályai folynak, munkánk, a családi és baráti kötelességeink, illetve a tanulás mellett nehéz ezeknek eleget tenni. A tennivalók szövevényes hálójában az embernek kisebb gondja is nagyobb, mint hogy azon gondolkozzon, mit egyen reggelire, vagy hogyan iktassa be a sportot az életébe. Ne hagyd, hogy a munkád, vagy lustaságod a diétád útjába álljon! Fogadd meg most következő tanácsainkat, melyeket a rohanó életmód mellett is könnyedén betarthatsz!

Egyszerű és gyors reggeli Kép forrása: amyinthekitchen.com

A diéta nem azt jelenti, hogy kizárólag bonyolult, drága alapanyagokból készült ételeket ehetsz csak. Valójában számtalan gyors és egyszerű recept létezik, melyek elkészítése nem igényel különösebb előkészületet.

Azt tudjuk, hogy az energizáló reggeli kiemelt jelentőséget élvez egészségünk szempontjából. Ha te is sietsz reggel, és nincs időd négyfogásos menüre, próbáld ki a zabkását vagy zablepényt, mely tökéletes, ha szeretnéd a napodat valami finom, tápláló étellel kezdeni! Többféleképpen is elkészítheted, és diétázók számára is tökéletes. A benne található nagy adag rostnak, és növényi eredetű fehérjének köszönhetően energiával lát el, és hatékonyan enyhíti az éhséget.

Mindig legyen nálad egészséges snack! Kép forrása: loveandzest.com

Az elfoglalt, stresszes életet élő emberek leggyakrabban ott követik el a hibát diétájuk során, hogy elfelejtenek enni, és egész nap éheztetik magukat. Így mire hazaérnek, már legszívesebben felfalnák a hűtőt is.

Hogy ezt elkerüld, a legjobb, amit tehetsz, ha mindig tartasz magadnál valamilyen finom, de egészséges nassolnivalót! A görög joghurt, a teljes kiőrlésű keksz, egy-két müzli szelet, egy alma, vagy egy banán, esetleg a különböző magvak tökéletesek lehetnek erre a célra!

Fókuszban

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

Egészség és életmód

Egy bevált módszer, amivel nyugodtan aludhatsz a megfázás alatt