Éhezés nélküli fogyás nyárig? Az alábbi 7 dologra kell odafigyelned, hogy ez sikerüljön!

Szirák Viki
Írta: ,

A diétázás nem egyszerű, ráadásul hosszú ideig tartó elköteleződést igényel, ezért nem csoda, ha te is többször belekezdtél már életed során (és mindig fel is hagytál vele). A nyár viszont egyre közelebb kerül, és biztosan te is szeretnél szuper formában nekivágni a strandolásnak. A jó hír, hogy nem kell éheztetned magad ahhoz, hogy le tudj fogyni. Egy szakértő, Amanda Meixner szerint az a fontos, hogy a megfelelő ételeket a megfelelő mértékben fogyaszd!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy igyekeznek minél kevesebbet enni a diétázás alatt, aminek aztán az az eredménye, hogy folyamatosan éhesnek érzik magukat, és előbb-utóbb nasizni kezdenek.

De mi lenne, ha nem egy kevéske zöldséget ennél ebédre, hanem megadnád a testednek azt, amire tényleg szüksége van?

A szakértő szerint nyugodtan egyél több zöldséget, fehérjét, erjesztett ételeket, és jó zsírokat.

Ettől nem hízni fogsz, hanem megadod a testednek a szükséges ásványi anyagokat és energiát, amelyek segítenek formálni az alakodat is.

Sokszor beleesel abba a hibába, hogy fagyasztott ételeket eszel otthon vacsorára, vagy a munkahelyeden kiszaladsz gyorsan az egyik streetfood kocsihoz egy wrapért?

Mostantól egy ideig semmiképp se csináld ezt!

Amanda szerint a legjobb megoldás mindig az, ha bevásárolsz, és otthon, saját magadnak készíted el a másnapi ebédedet.

Egyrészt ez hosszú távon sokkal olcsóbb, ráadásul egészségesebb is, amennyiben igyekszel minél több zöldséget, fehérjét enni.

Arról nem is beszélve, hogy kevesebb kalória!