Egy csodagép, ami lefogyaszt? Megnéztük közelebbről az InfraShape Horizontal-t

Egy csodagép, ami lefogyaszt? Megnéztük közelebbről az InfraShape Horizontal-t

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Egy csodagép, ami lefogyaszt? Megnéztük közelebbről az InfraShape Horizontal-t

Biztosan sokatok hallotta már azt a mondást, hogy a nyári test télen készül. Sajnos akármennyire is lelomboz bennünket a rossz idő, és lustaságra ösztönöz, tény, hogy már ebben az időszakban érdemes elkezdeni az edzést. Szerencsére van egy jó hírem! Akiknek semmi kedvük kimenni a hidegbe futni, vagy lemenni az edzőterembe, viszont gyors, eredményes és modern megoldást keresnek a fogyáshoz és formálódáshoz, azoknak tökéletes megoldást kínálhat az InfraShape Horizontal gép!

Mondanom sem kell, hogy az új őrület két évvel ezelőtt robbant be a magyar köztudatban, és azonnal a sztárok kedvence lett, mára azonban kissé lecsendesedtek a kedélyek, így már bárki számára elérhetővé vált ez a csoda módszer, ami egyre több helyen található meg kis hazánkban. Bár a gép használatának ára helyenként eltérő lehet, így érdemes alaposan utána járni, hogy kinek melyik éri meg a leginkább!

Pontosan mit nyújt az InfraShape Horizontal?

Maga a gép alapját egy fekvő kerékpár adja, melyet egy speciális kapszula vesz körbe, amibe többféle modern technológiát sűrítettek bele, mint a vákuummasszázs, infra fény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők. Emellett a készülék megjelenésében is egyedülálló, luxus érzetet kelt, hiszen érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, a kényelmes használatot pedig a bőrborítás garantálja. A gépnek többféle üzemmódja van, így mindenkinek személyre szabott edzést tud nyújtani, annak megfelelően, hogy mi a végcél.

Legnagyobb előnye talán abban rejlik, hogy biztonságos használatot nyújt, még a nagyobb testsúllyal rendelkezőknek is, így akik azért nem mertek belevágni az életmódváltásba, mert féltek, hogy a túlsúlyuk sérüléshez vezethet, az InfraShape Horizontal-al elkezdhetik az átalakulásukat!

Számszerűsítve mit nyújt a gép?

50 perc tekeréssel elégethetünk akár 1200 kalóriát. Hihetetlenül hangzik, igaz? Pedig ezek a számok valósak, megannyi elégedett felhasználó tanúsíthatja!

Az InfraShape Horizontal segíthet a fogyásban, zsírégetésben, a narancsbőr csökkentésében, bőrfiatalításban, a vérkeringés javításában és a méregtelenítésben egyaránt!

Az aromaterápiás funkcióknak köszönhetően stimulálhatjuk szervezetünket, míg a kollagén lámpák a bőr egészégének megtartásáért felelnek. A vákuummasszázs és az infra fény pedig maximalizálja az edzés hatásfokát, így segítve a gyors, biztonságos és látványos súlyvesztést! Bónuszként pedig a méregtelenítést is kipipálhatjuk, ami manapság nagyon fontossá vált, hiszen szervezetünket napi szinten érik káros hatások. Természetesen a gép használata önmagában nem elegendő a tartós fogyás eléréséhez. Fontos, hogy kialakítsunk egy tudatos étrendet, mely a friss és tápláló hozzávalókra épül, és nem tartalmaz felesleges zsírt vagy szénhidrátot!

Amire mindenképpen érdemes ügyelni!

Mint minden modern kütyünek, úgy azInfraShape Horizontal-nakis vannak korlátai, már ami a használatának sűrűségét jelenti. Ugyanis a szakemberek heti 3 alkalomnál többször kifejezetten nem javasolják a gép igénybevételét, és azt is kikötik, hogy az egyes edzések között el kell telnie legalább egy teljes napnak! Emellett a menstruációs ciklust is érdemes figyelembe venni, hiszen, mint minden megerőltető mozgásformát, úgy ezt a gépet sem ajánlott a nehéz napok alatt alkalmazni!

Mindemellett fontos, hogy a megfelelő táplálkozás mellett a folyadékbevitelre is figyeljünk, főként az edzéseket követően, hiszen ilyenkor a szervezet vízkészletei megcsappannak, amit egészséges mennyiséggel pótolni kell!

Összességében tehát, ha valaki gyors és látványos fogyásra vágyik, biztonságos körülmények mellett, éhezés és drasztikus diéták nélkül, akkor mindenképpen érdemes felkeresni egy konditermet vagy üzlethelyiséget, ahol InfraShape Horizontal található!

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!