7 dolog, ami elengedhetetlen egy sikeres fogyókúrához

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
7 dolog, ami elengedhetetlen egy sikeres fogyókúrához

A divatos fogyókúrás módszerek sokszor elfeledtetik velünk a sikeres diéta alappilléreit, pedig nélkülük sehogy, vagy csak igen lassan és nehezen tudunk megszabadulni a felesleges kilóktól. Hogy mik ezek az alapszabályok?

Életmódváltás

Nagy hiba, ha az ember a fogyókúráját csak bizonyos időszakokra ütemezi (pl. nyár elejére), amúgy meg máskor egész nap csokin és chipsen él.

Amennyiben tartósan jól szeretnénk kinézni, elengedhetetlen, hogy változtassunk életmódunkon, különben a jojó diéta csapdájába kerülünk. Ha elhatározzuk, hogy karcsún és egészségesen szeretnénk élni, akkor az bizony nem rövidke időszakokra szól.

Kész ételek helyett váltsunk frissre

Időhiány, vagy pusztán lustaságból vannak, akik kizárólag kész ételeket és porokat fogyasztanak, pedig kevés olyan élelmiszer van, amely annyira káros, egészségtelen és hizlaló lenne, mint azok. Ezek tele vannak sóval, cukorral, ízfokozóval és tartósítószerekkel, nem csoda hát, ha egyre csak jönnek fel velük a kilók és a narancsbőr akkor is, ha keveset eszünk belőlük.

Egyszer-egyszer még megengedett a bűnözés, hogy rendszeresen inkább kerüljük őket, vegyük a fáradtságot és készítsük el ezeket friss ételekből!

Ráadásul még az is lehet, hogy olcsóbban fogunk kijönni!

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)

Egészség és életmód

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni