8 tipp a rettegett narancsbőr ellen

Scheftsik Tamás
Írta: ,
8 tipp a rettegett narancsbőr ellen
Hogy milyen eredményes fegyverek állnak a rendelkezésünkre a narancsbőr ellen folytatott küzdelemben? Lássunk most néhányat ezek közül:
Masszázs

A masszázs segít a méreganyagok eltávolításában, beindítja a nyirok és a vérkeringést, frissíti a bőrt. Végezhetik kézzel vagy gép segítségével is, mindkét megoldás hatásos. Masszázs esetében lehet szó finomabb, inkább a keringés fokozására irányuló tevékenységről, illetve kifejezetten fájdalmas, zsírtörésről is.
Utóbbi hatékonyabb ugyan, ám a kezelés ideje alatt sok kellemetlenséget kell elviselni, ami az első esetben nem igaz. A géppel végzett zsírbontásnál a vákuum van a segítségünkre, melynek hatására a cellulitis gyorsan visszahúzódhat.

Hypoxitréning

Egy tojásdad alakú gépről van szó, melyben enyhe vákuum hozható létre. Találhatunk benne még egy nyerget és pedálokat, melyek a mozgás miatt kellenek.


Lényege, hogy a megemelt hőmérsékletben és az enyhe vákuumban kell bicikliznünk, ami nagyban elősegíti a zsírbontást és ezáltal a cellulit felszívódását. Természetesen a gépből a fejünk kint van, így nem annyira megterhelő a folyamat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!