Hogyan és mit együnk, ha hízni szeretnénk? 8 hízókúra tipp

Hogyan és mit együnk, ha hízni szeretnénk? 8 hízókúra tipp

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Hogyan és mit együnk, ha hízni szeretnénk? 8 hízókúra tipp

A hízókúra legalább olyan nehéz, mint a fogyókúra. A természetesen vékony lányok száma is óriási, ők arra panaszkodnak, hogy nem tudnak hízni. A következőkben megismerheted a hízókúra fő szabályait, amelyek betartásával és kellő türelemmel kerekded, nőies alakod lehet.

Fogyassz több kalóriát, mint amennyit elégetsz

Válassz egészséges de kalóriadús ételeket és fogyassz hozzá egészséges italokat. Szeresd a házi süteményeket és szénhidrátokat, mert ezek lesznek most a legnagyobb barátaid.

Gyakori étkezés

Étkezz napi 5-6 alkalommal, de ne jóllakásig, mert az nem egészséges. Táplálkozz változatosan, étrendedben legyenek szénhidrátok, fehérjék, és rengeteg rost a normális anyagcseréért.

Ha szeretnél mondjuk 3000 kalóriát fogyasztani naponta, akkor fogyassz 3 nagyobb étkezés alatt 650 kalóriát és 3 kisebb étkezés alatt 450-et.

Legyen kiegyensúlyozott étrended

Annak, ha csak pogácsákat és kifliket eszel, kemény egészségügyi következményei lehetnek.

Az egyoldalú táplálkozás megvon csomó létfontosságú vitamint tőlünk. Minden nap fogyasszunk ezért legalább 3 adag gyümölcsöt (egy adag alatt érts egy almát, narancsot, szelet dinnyét, fürt szőlőt) és ugyanennyi zöldséget.

Végezz rendszeres testmozgást

A vékony nők sokszor úgy gondolják, hogy azért nem jó ha sportolnak, mert úgy nem tudnak meghízni. Pedig testmozgás mellett elég magasabb kalóriamennyiséget fogyasztani és akkor biztosan hízni fogunk. A mozgás azért fontos, mert feszesíti és fejleszti az izmokat, ráadásul az anyagcserét is serkenti.

Ezen kívül, az izmok nehezebbek a zsírnál, tehát kilóink száma is gyarapodhat. Torna mellett fogyasszunk rengeteg fehérjét, hogy elősegítsük az izomtömeg gyarapodását.

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»