7 dolog, ami kell a sikeres fogyókúrához

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
7 dolog, ami kell a sikeres fogyókúrához
A divatos fogyókúrás módszerek sokszor elfeledtetik velünk a sikeres diéta alappilléreit, pedig nélkülük sehogy, vagy csak igen lassan és nehezen tudunk megszabadulni a felesleges kilóktól. Hogy mik ezek az alapszabályok?
Víz

Vannak, akik tévesen azt hiszik, hogy ha sok vizet isznak, akkor lassabban fognak lefogyni. Való igaz, az első pár kiló, ami lemegy a fogyókúra során, az víz, de az, hogy ha nem iszunk, akkor a zsírból, a centikből nem fogunk lefaragni.
Ezzel csak azt érnéd el, hogy dehidratálttá válsz, a szervezeted ne fog tudni megfelelően működni, a méreganyagok bent rekednek, a bőröd pedig száraz és petyhüdt lesz.

Reggeli

„Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár és vacsorázz, akár egy koldus.” Bizony, ez a szólás mondás nagy igazságot rejt magában, mivel minél később vagyunk, annál lassabb az anyagcserénk és az emésztésünk.
A reggeli nemcsak azért fontos, mert akkor szinte annyit ehetünk, amennyit csak akarunk, hanem mert ha nap elején jól belakmározunk, akkor sokkal kevésbé leszünk éhesek később.