44 évesen is csúcsformában? Az Angellica fű a titok! (x)

bien.hu
Írta: ,
44 évesen is csúcsformában? Az Angellica fű a titok! (x)

Gregor Bernadett büszkén vállalja a korát – régen elmúltak már azok az idők, amikor kényszeresen megpróbált önmagának, de főként másoknak megfelelni. A csinos színésznő május 1-jén töltötte be 44. életévét, de azt vallja, sosem volt még ilyen kiváló formában, mint most. Elmondása szerint ezt egy gyógynövény mixtúrának köszönheti, amely az angelikafű és négy másik gyógynövény jótékony hatásával csodát képes tenni testtel és lélekkel egyaránt.

Bernadett önmagára igényes nőként és színésznőként évek óta folyamatos harcban állt a pluszkilókkal, amelyek annak köszönhetően, hogy édesanyjától szerencsés géneket örökölt, viszonylag későn, főként a második gyermeke születése után okoztak sok fejtörést.

– Attilával, a párommal a nyári időszakban gyakran bográcsozunk, családi ünnepek alkalmával pedig finomabbnál finomabb falatok kerülnek az asztalunkra, amelyek szintén nehezítik a diétát. 40 év felett pedig már minden kiló, amit felszedek, mintha örökre rajtam akarna maradni – hetekig, hónapokig tartó szilaj küzdelemmé vált a fogyókúra. 

Így volt ez az elmúlt karácsonyon is, amikor Bernadett megrökönyödve tapasztalta, hogy kereken négy kiló szaladt fel rá röpke néhány nap alatt. Ez leginkább amiatt volt aggasztó, mert a január 15-ei színházi premierjén a legjobb formáját kellett hoznia. Újra belevágott a diétába.

– Magam sem gondoltam, hogy ez sikerülhet, de az egyik barátnőm felhívta a figyelmemet az angelikafűre (más néven orvosi angyalgyökér – a szerk.), amely egy koreai gyógynövény. Felkeltette az érdeklődésemet, utánakerestem, és a Magyar Gyógyszerkönyvben is találtam róla ismertetést. Az angelikafű a zsíranyagcsere gátlásán keresztül fejti ki hatását – bár ezt a tulajdonságát itthon nem ismerik –, és bizonyos más gyógynövényekkel kombinálva csodákra képes. Az Angellica®+ 4-et alkotó öt gyógynövény együtt tökéletes egységet alkot, az egyik a zsíranyagcserére hat, a másik a szénhidrát anyagcserére, a harmadik az étvágyat csökkenti, a negyedik az anyagcserét gyorsítja, az ötödik pedig az édes íz érzetét változtatja meg. Amióta az Angellicát szedem, egyszerűen nem kívánom, mert ízetlennek érzem az édes ételeket!

Bernadett korábban egy-egy szerep kedvéért komoly önsanyargató kúrákat is bevállalt, előfordult, hogy vízen és almán élt napokig, amíg el nem érte a kívánt testsúlyt és alakot. Azt mondja, erre ma már képtelen lenne, és ahogy a sport eddig sem volt számításba vehető lehetőség számára, valószínűleg már ezután sem lesz az.

Tisztában vagyok vele, hogy egészséges a sportolás, de engem valahogy soha nem kötött le, egyetlen formája sem tudott közel kerülni a szívemhez. Ezért is örülök, hogy a magamfajta emberek is megtalálhatják azt a módszert, amelynek segítségével visszanyerhetik álomalakjukat és ezáltal életkedvüket, önbecsülésüket is. Igazi jó barátnők lettünk Angellicával, mert nemcsak a premieremet mentette meg, de a nagy tervem megvalósulásában is döntő szerepet játszott, ugyanis a születésnapomat követő napon megajándékoztam magam egy olyan fotózással, amely megörökíti a csúcsformámat, és ahová az Édes Élet stábja is ellátogatott. Valószínűleg a mostani volt az utolsó nagyszabású bikinis fotózásom, és ez pont olyanra sikerült, amilyenre mindig is vágytam!