3 nap alatt 3 kilót fogytam – Méregtelenítő diéta + mintaétrend

Zabolai Margit
Írta: ,
3 nap alatt 3 kilót fogytam – Méregtelenítő diéta + mintaétrend

Ha kiegyensúlyozott a vércukorszinted, és mindig tele a gyomrod, akkor ez nem okozhat gondot – na de mit egyél, ami eltelít, finom, és még csak nem is hizlal, sőt a fogyást és a méregtelenítést is segíti? A grapefruit pontosan ilyen gyümölcs, és ma már itthon sem számít újdonságnak, szerencsére bármelyik nagyobb üzletben vagy zöldségesnél beszerezhető. Érdemes feltankolni belőle, ha méregtelenítő kúrára készülsz, mert nagy segítséget jelenthet! Mutatjuk, hogyan.

Hogyan segíti a grapefruit a méregtelenítést?

A grapefruitban rengeteg rost található, amelyek átmossák, megtisztítják a bélcsatornát, így megszabadulhatsz a lerakódott salakanyagtól.

A grapefruitnak enyhe vízhajtó hatása is van, így a méregtelenítést, a vér megtisztítását is elősegíti, miközben a benne található C-vitamin hozzá járul a természetes zsíranyagcseréhez.

Hogyan kövesd a diétát?

A könnyű, szénhidrát- és kalóriaszegény étrendet egészítsd ki naponta legalább kétszer grapefruittal, közben pedig figyelj a megfelelő folyadékbevitelre, hiszen ez elengedhetetlen a méregtelenítő folyamatok hatékony működéséhez!

Egy hasznos tipp: ha a grapefruitról eltávolítod a fehér hártyát, a gyümölcs elveszíti a kesernyés mellékízt, friss, üdítő, szinte édeskés lesz.

A dolog kicsit macerás, de ha nem szereted a grapefruit ízét, érdemes kipróbálni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!