-10 kiló a fehérjediétával - Nem csodaszer, valódi fogyás!

Zabolai Margit
Írta: ,
-10 kiló a fehérjediétával - Nem csodaszer, valódi fogyás!
A tej élet, erő, egészség – tartotta a mondás, és noha mostanra néhányan megkérdőjelezik, hogy valóban szükséges-e tejet fogyasztanunk, az biztos, hogy a benne lévő fehérje nélkülözhetetlen nem csak a csontok épségének megőrzéséhez, de az egészséges testsúly kialakításához is. Fehérje szerencsére sok mindenben van, most pedig megmutatjuk, hogy a fehérje-gazdag étrend hogyan segítheti elő a fogyásodat.
Nem csodamódszer, hanem egészséges fogyás

A fehérje persze nem egy csodaszer, amiből elég minden nap bekapkodnod egy kapszulát, és máris olvadnak le rólad a kilók. Rengeteget segít azonban akkor, ha nagyobb súlyfeleslegtől, kiegyensúlyozottan, és az egészségedet óvva szeretnél megszabadulni.
A fehérje ugyanis védelmet jelent az izmaid számára, így a kalóriaégetés során nem az izmokból, hanem valóban a zsírokból fogsz súlyt veszíteni, mindemellett pedig az optimális zsíranyagcsere kialakításához is hozzájárul.

Hogyan kövesd a fehérjediétát?

A fehérjediéta alapja a kiegyensúlyozott, egészséges, fehérjében gazdag étrend mellett a rendszeres testmozgás. Fehérjét elsősorban sportolás után érdemes fogyasztanod, ilyenkor ugyanis hozzájárul az izmok épüléséhez, így a kalóriaégetés a zsírpárnákra fókuszál majd.


Természetes, ha a rendszeres testmozgás és a diéta mellett a legelső időszakban egy-két kilogrammos súlygyarapodást tapasztalsz. Ne ijedj meg, ez csak azt jelenti, hogy elkezdtek gyarapodni az izmaid, hamarosan azonban a zsírok is elkezdenek majd olvadozni.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!