Joghurtos eperfalatok

Zabolai Margit
Írta: ,
Joghurtos eperfalatok

Ez a recept lényegében egy újragondolt változata a tejszínhabba tunkolt epernek, de olyan nagyszerűen néz ki, hogy akár egy kerti party-n is megállja a helyét.

Készítsd el előre az epreket, és halmozd őket tányérra, majd jég fölött tartva tálald őket, és figyeld elégedetten, ahogy a vendégeidből előtör a kisgyerek, és boldogan rágcsáják le az édes, krémes epret a csumáról.

Persze, azt is megértjük, ha a finomságot csak a magad csendességében, egy lazulós délutánon vagy estén, egyedül csipegeted el a teraszon üldögélve.

Hozzávalók:

1 kilogramm eper, 2 kis poharas görög joghurt, organikus kókuszcukor.

Elkészítés:

Az epret mosd meg, és hagyd lecsöpögni. A gyümölcsöket egyesével először mártsd a joghurtba, majd a csumájuknál fogva emeld ki őket, és forgasd őket a kókuszcukorba. Már kész is az utolsó pillanatos desszerted!

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra