Fagylaltot kóstoltunk! Ilyen a Meki® új McFlurry fagyija, olaszos szenvedéllyel

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Fagylaltot kóstoltunk! Ilyen a Meki® új McFlurry fagyija, olaszos szenvedéllyel

Ha fagylalt, akkor elég magasra teszem a lécet - inkább nem eszem meg, ha vizes, élvezhetetlen, émelyítő ízű fagyival van dolgom. Pedig a finom fagylalt elkészítése nem lehetetlen küldetés, a titka a jó alapanyag.

A McDonald's új McFlurry-je az olasz Baci® Perugina® bonbonok csokis-mogyorós ízvilágával meglepő habzsolási vágyat ébresztett bennem, egyszerűen isteni volt! Nagyon gazdag, intenzív az ízvilága, nem spórolták ki belőle a minőségi hozzávalókat! Kellemesen krémes volt, ropogós mogyoródarabokkal. Én extra meggyes öntettel kértem, ami valóban egész darab meggyekkel spékelte meg az élményt. Az ízek élvezete közben még egy kis történettel is elszórakoztat a fagylalt pohara - csak hogy tudd, hogy amit eszel, igazi legenda:

A Baci® Perugina® több, mint egy egyszerű csokoládé! Mindenkit elbűvölő története 1922-ben kezdődött Olaszország szívében, Perugiában, azóta képviseli változatlanul az olasz hagyományt és minőséget. Éld át az olasz csokoládé iránti szenvedélyt, az ‘olasz csókot’, most lágy fagylaltba rejtve!