Almás-diós bögrés muffin

Zabolai Margit
Írta: ,
Almás-diós bögrés muffin

Ha egyszerű és isteni édességre vágysz, készítsd el az almás-diós bögrés muffint!

Hozzávalók:

1 és 3/4 bögre finomliszt, 3/4 teáskanál szódabikarbóna, 1/4 teáskanál só, 1/4 teáskanál őrölt fahéj, 3/4 bögre cukor, 2 lágyan felvert tojás, 1/2 bögre olaj, 1 teáskanál vanília-aroma, 1/2 bögre tört dió, 1/2 bögre reszelt alma.

Elkészítés:

A dió és az alma kivételével dolgozd össze a száraz, egy másik tálban pedig a nedves hozzávalókat, végül keverd össze a kettőt. Ekkor add a krémhez a diót és az almát is, majd a tésztát öntsd kivajazott formába, és 190 fokon 20 perc alatt süsd meg.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján