Ebbe a pasitípusba zúgsz bele gyakran, pedig nagyon nem kellene

Ebbe a pasitípusba zúgsz bele gyakran, pedig nagyon nem kellene

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ebbe a pasitípusba zúgsz bele gyakran, pedig nagyon nem kellene / 4. oldal

Bak

Te egy igazán logikus gondolkodású személyiség vagy, mégis, nem egyszer előfordult már, hogy beleszerettél egy „drámakirályba“. Ő az a pasi, aki imád féltékenykedni, majd ezután látványosan megsértődni, és folyton ki akarja vívni a figyelmed. Játszik az érzéseiddel, manipulál, és folyton rossz érzést kelt benned, te pedig tényleg el is hiszed, hogy te hibáztál.

Egy ilyen kapcsolat fárasztó és frusztráló, de amikor szerelmes vagy, ezeket a dolgokat egyszerűen nem veszed észre. Csak utólag, kitisztult fejjel látod meg azt, hogy ezek a férfiak mennyire nem érdemelték meg a rájuk pazarolt időt.

Vízöntő

Intellektuális alkat vagy, aki imádja a mélyenszántó beszélgetéseket. A kapcsolataidban is ezt keresed, és ha egy sráccal tényleg jól el tudsz beszélgetni, és okosnak is tűnik, ő hamar elcsavarja a fejed.

Azonban sajnos megesik, hogy kiderül róla, valójában hiába tud sokat a világról, nagyon nehezen hoz döntéseket. Sosem tudja, mit akar, és ez a bizonytalanság a kapcsolatotokra is kivetül, hiszen mindig azt érzed, hogy bármikor közölheti a szakítás tényét.

Ez a rossz hangulat téged is magával ragad, így ilyenkor rád sem lehet ismerni; de csak akkor veszed észre, mennyivel boldogabb vagy nélküle, amikor már nincs ott az életedben.

Halak

Empatikus képességeidhez kétség sem férhet, és mindig egy kicsit a saját álomvilágodban élsz. Talán emiatt nem látod, hogy a pasi, akivel ismerkedni kezdtél, mennyire nem passzol hozzád.

Sokszor megesett már, hogy olyan férfivel jöttél össze, akiről kiderült, hogy irányításmániás, és mindig meg akarta mondani neked, mit csinálj. Ez a típus nem adja ki a kezéből az irányítást, te pedig sokszor észre sem veszed a manipulációt, hiszen nagyon jól alakítja a szerepét. Csak azt érzed, hogy az életed mégsem úgy alakul, ahogy szeretnéd, és nem vagy boldog mellette.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást