Ebbe a pasitípusba zúgsz bele gyakran, pedig nagyon nem kellene

Ebbe a pasitípusba zúgsz bele gyakran, pedig nagyon nem kellene

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ebbe a pasitípusba zúgsz bele gyakran, pedig nagyon nem kellene / 3. oldal

Mérleg

Nem szeretsz egyedül lenni, és bár nem adod oda bárkinek a szíved, azért amikor magányos vagy, nehezen látod, mi a helyes. Emiatt sokszor megesett veled, hogy tipikusan azok a férfiak keltették fel az érdeklődésedet, akik nagyon magabiztosnak tűntek, és úgy festett, tudják, mit akarnak.

Te is erre a határozottságra vágysz, így nehezen állsz ellen neki; a gond csak az, hogy ezek a pasik általában nagyon egoisták, és többre tartják magukat mindenkinél. Nem becsülnek meg, és minden apróságért téged hibáztatnak, ami az önbizalmadat is jelentősen rombolja.

Skorpió

Olyan típus vagy, aki tudja, mit akar, és nem fél ezt megszerezni magának. Nehezen állsz ellen az olyan pasinak, aki hasonló vonásokkal rendelkezik, és bátran odamegy hozzád, hogy elhívjon randizni. Azonban te is tudod, hogyan tartja a mondás: két dudás nem fér meg egy csárdában.

Olyannyira hasonlóak vagytok, hogy nehezen engedtek a másiknak, és ha ketten kétfélét akartok, nagyon makacsak tudtok lenni.

Emiatt rengeteget vitatkoztok, és a vége mindig szakítás. A gond csak az, hogy utána hajlamosak vagytok visszatalálni egymáshoz, és hiába nem működött a kapcsolat, újra megpróbálkoztok vele, míg végül belátod, hogy olyan társra van szükséged, akivel képes leszel megtanulni kompromisszumot kötni.

Nyilas

Nem egyszer megtapasztaltad már azt, milyen borzasztó érzés a megcsalás. Sajnos több olyan férfi is volt az életedben, akik visszaéltek a bizalmaddal és félreléptek, te pedig ezt minden alkalommal egyre nehezebben dolgoztad fel.

Magad sem érted, miért, de valahogy vonzod azokat a srácokat, akik nehezen maradnak hűségesek, és mindig kalandozni akarnak. Valószínűleg azért, mert te magad is kíváncsi alkat vagy, aki imádja az izgalmakat, és egy olyan társat keresel, akivel van lehetőséged ezt megélni. A gond az, hogy a legtöbb exed egy kicsit másképp értelmezte ezt…

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást