Stílus / Párkapcsolat

Négy dolog, ami azt bizonyítja, hogy nem a jelenlegi párod a befutó

Négy dolog, ami azt bizonyítja, hogy nem a jelenlegi párod a befutó

Mások a céljaitok

Mikor összejössz valakivel, akkor minden szép és jó, hiszen a boldogságotok mindent felülír és ez így van jól. Aztán az idő előrehaladtával rájössz, hogy gyakorlatilag teljesen mást akartok az élettől, mások a célok és motivációk. Vannak nők, akik ezt felismerik, mégsem lépnek semmit, szinte nem is akarnak tudomást venni erről az igen nagy problémáról.

Természetesen nem arról van szó, hogy a párod barna kanapét akar a közös otthonotokba, te pedig fehéret, hanem olyan hangsúlyos dolgokról, mint a család, karrier és közös élet. Amik lássuk be, egy nő életében nagyon is meghatározó tényezők. Nem lehetsz mindig te az a fél, aki beadja a derekát, mert akkor évek múltán eszmélsz fel, hogy nem a saját álmaidat valósítottad meg, hanem egy másik emberét.

Fontos, hogy mindig tartsd szem előtt a te céljaidat a rózsaszín ködben.

Nem kapod meg a kellő támogatást

Ha van egy terved, akkor azt valósítsd meg. Ehhez viszont kell egy társ, aki mindenben támogat és, aki mellett biztonságban érezheted magad. Például, ha munka mellett újra nekiállnál tanulni, akkor nyilván fontos, hogy az életed minden területéről megkapd a kellő támogatást ehhez, de főleg a párodtól.

Vagyis néha be kell vállalnia a takarítást, főzést, bevásárlást és még az is elképzelhető, hogy a feszített tempó miatt nem jut rá annyi időd, mint korábban. Ez persze csak egy általános példa, de, ha úgy érzed, nem kapod meg a minimális támogatást felőle, akkor az a rossz hírünk, hogy ez a későbbiekben sem fog változni.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Már nem érzed magad nőnek mellette

Természetes, hogy a rózsaszín köd egyszer felszáll minden kapcsolatból és bizony érkeznek helyette a szürke hétköznapok, de ez nem azt jelenti, hogy el kell hanyagolnotok egymást. Az a helyzet, hogy egy férfinak igenis kötelessége megteremteni azt az állapotot, amiben te igazi nőnek érezheted magad mellette.

Ehhez hozzátartozik, hogy ne maradjanak el a bókok, értékelje azt, hogy minden nap kicsinosítod magad miatta és, hogy gondoskodsz az „otthon melege” érzésről, mikor fáradtan hazaér a munkából. Viszont, ha fordítva nem érezteti veled, hogy egy igazi kincs vagy, akkor joggal érezheted, hogy felesleges minden igyekezeted.

Azt érzed, hogy a szerelem már kevés

Ez minden kapcsolat végét jelentheti, hiszen ebben a stádiumban már mondhatni mindent megpróbáltál kapcsolatotok megmentésére, viszont megfogalmazódott benned egy érzés, ami nem hagy nyugodni. Ez pedig „a szerelem már önmagában kevés” érzés.

Tudod, hogy szeretitek egymást és bármit megtennétek a másikért, de közben ott van a tény, hogy ez nem elég nektek. És, hogyan is lehetne elég, hiszen egy működő kapcsolathoz jóval több kell a szerelemnél. Ehhez nyilván el kell telnie annyi időnek, mikor ezt már felismeritek. Lehet, hogy fájdalmas búcsút mondani egy olyan embernek, akit az igazinak hittél, de a saját érdeketekben mérlegelni kell.

Ha úgy érzitek, a szenvedélyen és varázson kívül semmi nem köt össze titeket, akkor engedjétek el egymást, hogy megtalálhassátok azt a személyt, akivel a többi dolog is működne.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást