Szerelem / Párkapcsolat

8 dolog, ami arra utal, nagyon tetszel neki

A szavakon túli, non-verbális kommunikáció – pl. gesztusok, mimika, testbeszéd – sokat elárul az emberekről. Például azt is, hogy ki az, aki tetszik nekünk. Persze a férfiakat nehéz fából faragták, de akarva-akaratlanul azért ők is elárulnak magukról ezt-azt.

Ezen felbuzdulva most összegyűjtöttünk 7+1 olyan gesztust és mimikai jelet, ami arra utalhat, hogy bizony tetszel neki!

Kitágult pupilla

A kitágult pupillákat hálószobaszemnek is nevezik, ugyanis ha valakinek tetszik a másik, vonzódik iránta, akkor a pupillája többnyire ki szokott tágulni, amikor ránéz.

Ha ezt felfedezed a kiszemelteden, akkor jó esélyed van nála!

Ráadásul minél intenzívebben gondolkodik valaki, annál jobban kitágul a pupillája – valószínűleg éppen azon töri a fejét, hogy mi legyen a következő lépés.

 

Határozott testtartás

Ha a pasi a társaságodban rendszeresen macsósan áll be, pl. kidülleszti a mellkasát, behúzza a hasát és mondjuk, a hüvelykujját beteszi a nadrágzsebébe, akkor jó hírünk van: ezzel a testtartással öntudatlanul üzen neked, méghozzá azt, hogy bejössz neki.

A hajába túr

Nemcsak a nők babrálnak a sűrűn a hajukkal, az erősebbik nem tagjai is hajlamosak a hajukba túrni, amikor éppen a nekik tetsző hölggyel társalognak.

Olvastad már?  5 szituáció, ami többet elárul partneredről, mint gondolnád

Azért igazgatja a haját, mert tetszeni szeretne neked – hát nem egyértelmű?

Tükröződő mozdulatok

Amikor beszélgettek, figyeld meg, hogy lemásolja-e a mozdulataidat.

Például, hogyha Te az italodhoz nyúlsz, akkor ő is az övéhez? Ha megérinted a nyakadat, akkor ő is az övé felé nyúl? Ha elhúzod a szádat, akkor ő is így tesz? Ha efféléket észreveszel nála, akkor az azt jelenti, hogy kialakult köztetek a harmónia.

Tudniillik ha valaki tetszik nekünk, akkor hajlamosak vagyunk tükrözni, utánozni, lemásolni a mozdulatait. Ez a szimpátia jele, hiszen a hasonlóság és az összhang rendkívül fontos tényező a kapcsolatteremtésben és a kapcsolat későbbi fenntartásában is.

Oldalra biccentett fej

Akárcsak a lányok esetében, a fiúknál is pozitív jelzés az oldalra biccentett fej.

Ez ugyanis annak a jele, hogy érdeklődik az iránt, amit a másik fél mond, teljesen odafigyel rá, szeretné még jobban megismerni és közeledni hozzá.

Finom érintés

Aki tetszik nekünk, azt meg szeretnénk érinteni, lehetőség szerint minél többször. Ez evidens, mégis sokan nem veszik észre az olyan apró jeleket, mint például:

Olvastad már?  A vonzalom 4 testi jele, amit te is kiszúrhatsz a randin

– köszönésnél a pasi átkarolja a derekadat, miközben puszit ad neked,
– amikor felsegíti rád a kabátodat, szintén megérint,
– amikor előreenged az ajtóban, finoman hozzáér a derekadhoz,
– amikor mondasz egy viccet, akkor megérinti a karodat, stb.

A fentiek annak a jelei lehetnek, hogy szeretne közelebb kerülni hozzád.

Aranyos idegesség

Ha a pasi hajlamos zavartan beszélni a közeledben, látszik rajta, hogy ideges, vagy netalántán ügyetlenkedik, például kiborítja az innivalóját, esetleg elejt valamit vagy megbotlik, akkor ezt is veheted jelnek.

Gondolj bele, nagy rajta a nyomás, szeretne minél jobb fényben feltűnni a szemedben, de sajnos megeshet, hogy kissé feszült a társaságodban, ezért csinálhat efféle furcsaságokat.

Eltérő hangszín

Főleg a hölgyekre jellemző, hogy a magasabb hangszínüket használják, hogyha a nekik tetsző férfival beszélgetnek éppen, de ez előfordulhat a férfiak esetében is.

Ha úgy érzed, hogy a kiszemelted veled valahogyan másképp – picit magasabb hangszínnel vagy esetleg lassabb hanglejtéssel – beszél, mint a többiekkel, akkor nyugodtan gyanakodhatsz arra, hogy bizony tetszel neki.