El sem tudnád képzelni a reggeli kávédat cukor vagy édesítőszer nélkül? Talán nem is gondolnád, hogy ezeken kívül is számtalan olyan lehetőség van, amivel finomabb ízt adhatsz kedvenc italodnak. Nézzünk néhány izgalmas és egészséges opciót!
VIDEO Nagy éves horoszkóp 2025: így alakul az éved személyes és munkahelyi fronton
1/6 Fahéj
Ma már szerencsére a cukor és az édesítőszerek mellett szinte klasszikus kávéízesítőnek számít a fahéj is. Csak tégy egy fél teáskanállal a kávéba és meglátod, mennyivel lágyabbá teszi, elűzi a keserűségét. Ügyelj arra, hogy ne keverd el cukorral, hisz önmagában is nagyon finom.
Kipróbálhatod továbbá azt is, hogy a kávészemeket úgy tárolod, hogy közöttük elhelyezel egy-egy rúd fahéjat, így átveszik annak illatát.
Arról nem is beszélve, hogy a fahéjat nem csak az íze miatt érdemes fogyasztani, hanem a jótékony egészségügyi hatásai miatt is.