Párkapcsolat / Szerelem

5 dolog, amit a lányok posztolnak, a fiúk pedig utálják

5 dolog, amit a lányok posztolnak, a fiúk pedig utálják

A férfiaknak elég, ha egy fokkal szebbek az ördögnél – tartja a mondás -, míg a nőknek mindig szépnek kell lenniük. Ez a történelem során mindig így volt, napjainkban viszont nagyobb rajtunk a nyomás, mint eddig bármikor. Ezért van, hogy annyit totojázunk egy fényképpel, mielőtt feltöltenénk az oldalunkra, ami a férfiak nehezen értenek meg. Míg ők egy nyaraláson, vagy egy bulin csak lőnek egy csoportképet és már teszik is fel, addig a lányok percekig készülnek a kattintásra, majd még tizenöt másikra, mert senki sem elégedett magával. De nemcsak a beállított, csücsörítve pózolós fényképektől másznak falra a srácok. Íme pár példa arra, amit a lányok előszeretettel osztanak meg követőikkel, de a srácok utálják. 

1. A naplóbejegyzés

Lehet, hogy olykor tényleg érdemes elolvasni egy-egy hosszabb kiírást, mert vagy nagyon vicces, vagy tanulságos a sztori, de valljuk be, a lányok legtöbbször vagy a szakításaikat mesélik el az efféle bejegyzésekben, vagy azt, hogy bunkó volt velük az eladó a plázában. Szomorú, de „mai rohanó világunkban” a legjobb barátnőiden és az anyukádon kívül sajnos senki nem fog nekiállni elolvasni a kisregényed és ha túl sok „naplóbejegyzést” posztolsz, esélyes, hogy sok fiú kikövet.

2. Étel fotók

Hacsak nem valami csodálatos helyen eszel valami különlegességet, nem érdemes megosztani a közösségi médián. Talán Snapchat-en még elmegy, de Facebook-on és Instán senkit nem fog érdekelni, főleg nem a fiúkat.

Esetleg ha te magad készítettél valami csodaszép sütit, tortát vagy valami egészen extrém fogást, akkor megoszthatod, mert azzal azt üzened, hogy te milyen ügyes konyhatündér vagy. 

Ha az esti filmnézés előtti szendvicsedről, vagy a barátnőiddel heti szinten elfogyasztott salátádról teszel ki képet, a férfi követőid minden bizonnyal csak a szemüket forgatják majd. 

3. Idézetek

A férfiak talán semmitől nem irtóznak annyira, mint egy magvas, romantikus idézettől, melyet csinos betűtípussal applikáltak egy szép tájképre vagy naplementére. Hányszor láttuk már Marilyn Monroe fotója alatt a „nehezen kezelhető vagyok, sokszor hibázom, de ha nem tudsz velem bánni a legrosszabb formámban, akkor nem érdemelsz meg, mikor a legjobb vagyok” idézetet? Számtalanszor, pedig ő sosem mondott ilyet, kamu az egész.

Hidd el, a napi ötödik, rendkívül mély Coelho-bölcsesség után már egyetlen fiút sem fog érdekelni a legújabb idézet-képeslapod. 

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

4. Hatásvadászat

Természetesen az is hatásvadászat valahol, mikor felteszünk magunkról egy beállított, de remekül sikerült fotót, amin éppen csábosan tekintünk a távolba és a fény tökéletes szögben éri az arcunkat. Ezzel semmi gond nincs, főleg Instagrammon nem, ahova azért jár mindenki, hogy szép emberekről nézegessen képeket. Az viszont, mikor felteszel magadról egy szexi képet azzal a kommenttel, hogy „Szép az idő”, vagy „Boldog szülinapot, Anya”, az visszatetsző és demagóg.

5. Szelfi ugyanabból a szögből

Mindenkinek van fotó-arca, vagy fotó-mosolya, de mikor az összes képeden ugyanabból a szögből, ugyanolyan arcot vágva nézel vissza, a fiúk elbizonytalanodnak veled kapcsolatban. Egyrészt elkezdenek gyanakodni, hogy lehet, hogy valamit takargatsz és valójában nem is vagy ilyen szép, illetve hamar elunják az ötvenedik ugyanolyan szelfit.

Lehet, hogy nem látod magad a legszebbnek egy olyan képen, amin éppen teli szájjal nevetsz, de hidd el, a spontán, nem-megszerkesztett fotók sokkal jobban bejönnek a fiúknak, mert természetes vagy rajtuk.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást