Párkapcsolat / Szerelem

5 dolog, amit a lányok gyakran posztolnak, a fiúk pedig utálják

5 dolog, amit a lányok gyakran posztolnak, a fiúk pedig utálják

4. Hatásvadászat

Természetesen az is hatásvadászat valahol, mikor felteszünk magunkról egy beállított, de remekül sikerült fotót, amin éppen csábosan tekintünk a távolba és a fény tökéletes szögben éri az arcunkat. Ezzel semmi gond nincs, főleg Instagrammon nem, ahova azért jár mindenki, hogy szép emberekről nézegessen képeket. Az viszont, mikor felteszel magadról egy szexi képet azzal a kommenttel, hogy „Szép az idő”, vagy „Boldog szülinapot, Anya”, az visszatetsző és demagóg.

5. Szelfi ugyanabból a szögből

Mindenkinek van fotó-arca, vagy fotó-mosolya, de mikor az összes képeden ugyanabból a szögből, ugyanolyan arcot vágva nézel vissza, a fiúk elbizonytalanodnak veled kapcsolatban. Egyrészt elkezdenek gyanakodni, hogy lehet, hogy valamit takargatsz és valójában nem is vagy ilyen szép, illetve hamar elunják az ötvenedik ugyanolyan szelfit.

Lehet, hogy nem látod magad a legszebbnek egy olyan képen, amin éppen teli szájjal nevetsz, de hidd el, a spontán, nem-megszerkesztett fotók sokkal jobban bejönnek a fiúknak, mert természetes vagy rajtuk.

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • janika
    2021.04.04., 18:50

    mongyuk az imstagrammot irjuk már egggyemmell nem a kilüüüüóóóóógrammm az vazki
    kikirnak ideulyságott?

    Válasz

Írj egy hozzászólást