Divat / Stílus

12 dolog, aminek semmi keresnivalója a szekrényedben, de te mégis ott tárolod

12 dolog, aminek semmi keresnivalója a szekrényedben, de te mégis ott tárolod

Egy éves szabály

Őszintén, amit egy év alatt egyszer sem vettél fel, azt holnap, a jövő héten vagy a jövő hónapban sem fogod. Ne ess abba a hibába, hogy csak azért tartogatsz ódivatú vagy sosem hordott darabokat a szekrényedben, mert “egyszer majd úgyis felveszed őket”. Lehet, hogy nincs gond az adott ruhával, csak egyszerűen nem érzed jól magad benne, nem tetszik igazán, vagy nem illik hozzád – nincs ezzel semmi gond, szabadulj meg tőle, sokkal jobban fogod magad érezni utána!

Régi emlékek

Vannak olyan ruhadarabok, amiket csak az emlékek miatt őrzöl a szekrényedben, mert sajnálod eladományozni vagy továbbadni őket. Jó érzés ránézni a régi gimis csapatpólóra, az exedtől kapott ruhára, amit a szakítás óta nem viseltél, vagy a két évvel ezelőtti koszorúslány ruhádra – de őszintén, ezek pontosan azok a dolgok, amik csak foglalják a helyet a szekrényedben!

Lyukas, foltos, elhasznált ruhák

Leöntötted a kedvenc pólód, elromlott a legelőnyösebb farmered cipzárja, megázott a legjobb cipőd és foltos lett… Ezeket idő hiányában visszateszed a szekrénybe, mondván, egyszer majd megjavíttatod, kitisztítod, megcsinálod. De most őszintén, meg fog ez történni valaha? Ha a válaszod egy bizonytalan talán, akkor ezeknek a daraboknak tényleg felesleges a szekrényedben lapulniuk, hiszen akárhányszor rájuk nézel, rossz érzés fog majd el. Hozd helyre őket, vagy menjenek!

Régi fehérneműk

Lehet, hogy a komódodban még sok hely van, de ez nem azt jelenti, hogy őrizgetned kellene a régi, kinyúlt bugyikat, vagy a kényelmetlen melltartókat. Ez a lyukas vagy páratlan zoknikra és harisnyákra is vonatkozik! Felesleges, hogy foglalják a helyet, biztosan nem fogod őket felvenni, úgyhogy szabadulj meg tőlük!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást