Párkapcsolat / Szerelem / Szex

Prém és ugráló mellek? 5+1 dolog, ami nem zavarja a férfiakat szeretkezés közben

Prém és ugráló mellek? 5+1 dolog, ami nem zavarja a férfiakat szeretkezés közben

Hogy furcsa hangok jönnek

Mindenki ismeri a furcsa szexzajok fogalmát. Ide szorul a levegő, onnan kiáramlik, emitt cuppan egyet, amott meg inkább súrlódik… A történelem során azonban még egyetlen alkalommal sem sikerült olyan esetet rögzíteni, amikor egy férfi az aktus kellős közepén felpattant volna, hogy közölje: úristen, ez milyen ciki!

Ami viszont szerintük ciki, ha egy ilyen miatt kizökkensz a hangulatból, vagy éppen nemet mondasz a következő körre. Mindketten tisztában vagytok vele, hogy a pumpáló mozdulatok milyen hangeffektekkel járhatnak, akkor meg mit kell csodálkoznod rajta, pláne szégyenkezned miatta…?

A gátlások kezdeti feloldására tökéletes a halk zeneszó – de semmiképpen sem a tévé moraja.

Hogy fel-le ugrál a melled

A hétköznapok során valószínűleg mindent megteszel, hogy a kebled ne éljen önálló életet. Merevítő a munkahelyen, extra erős tartás az edzőteremben.

Különösen furcsa lehet tehát elengedned a megregulázottsághoz fűződő elvárásaidat, amikor leszáll az este. Hiszed vagy sem, a férfiak számára kifejezetten esztétikus látványt nyújt a női mell – bármilyen helyzetben, pláne szex közben.

Amit te ügyetlen lökhárító-pattogásnak élsz meg, ő legszívesebben beállítaná animált GIF-ként telefonos háttérnek.

Semmi probléma nincs azzal, ha melltartóban álltok neki a menetnek – mármint remélhetőleg csak te, az úriember nem –, aztán pedig a hangulat forrósodásával hagyod, hogy történjen, aminek történnie kell.

Hogy sokára élvezel el

A „sokára” meglehetősen relatív fogalom. A kevésbé fitt legényeknek már tízpercnyi szorgalmas pumpálás után is görcs állhat a lábukba, ez azonban nem a te hibád – ha nálatok is így áll a helyzet, inkább vedd rá szegényt a sportolásra!

Mivel a férfilét egyik legegósimogatóbb momentuma a női orgazmus elérése, ezért a legtöbben egyáltalán nem bánják, ha túrázni kell egy kicsit érte hegymenetben. Aki meg bánja, azt meg te ne bánd, ugye…

A lényeg, hogy a szex nem versenyfutás, és senki sem áll mellettetek gyertyával és stopperrel a „teljesítmény” mérésére. Ha orálmaratonra van szükséged a mennyországhoz, az is tök normális, ne rágódj ezen!

Neked mi a legnagyobb aggodalmad a testeddel kapcsolatban, mielőtt vízszintesbe kerülsz a pároddal?

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást