Az egyetlen dolog, amit a csillagjegyek próbálnak elrejteni. Ismerős?

Az egyetlen dolog, amit a csillagjegyek próbálnak elrejteni. Ismerős?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Az egyetlen dolog, amit a csillagjegyek próbálnak elrejteni. Ismerős? / 3. oldal

Nyilas

Ha valami (vagy valaki) felkelti az érdeklődésedet, teljesen a megszállottjává válsz. Például egy ismerkedés kezdetén olyannyira eluralkodik feletted a rózsaszín köd, hogy nem tudsz másra gondolni, csak a partneredre, és ha tehetnéd, éjjel-nappal vele lennél. Kiderítesz róla mindent, végignézed az összes fotóját a neten, összerakod fejben, hogy kik a közeli barátai, és még az exét is meglesed a neten. De persze ezt szigorúan csak titokban!

Bak

Nagyon érzékeny lélek vagy, mindent a szívedre veszel. Ha valaki olyan megjegyzést tesz, amivel megbánt téged, te még hónapokkal később is sérelmezed a történteket, de ezt persze nem adod az adott személy tudtára.

Nem akarod, hogy mások is megtudják, milyen sebezhető vagy igazából, és mennyire rosszul viseled a kritikát, ezért kívülről inkább keménynek próbálsz látszani.

Vízöntő

Tudod, hogy ezer dolgod van, és a tennivalók csak halmozódnak, de sokszor még ennek ellenére sem bírod rávenni magad a cselekvésre. Jobb szereted halogatni a tennivalókat, mert az az igazság, hogy elég lusta típus vagy, és alig van motivációd.

Ez nem csak a karrieredben és a tanulásban, de a házi munkában is igaz rád! Azonban ha valakivel ismerkedni kezdesz, vagy átmennek hozzád a barátaid, gyorsan kitakarítasz, és nyomát sem hagyod annak, hogy igazából milyen nehezen állsz fel a kanapéról.

Halak

Az nem titok, hogy számodra fontos a szerelem, de van ennek egy másik része, amit nehezen ismernél be. Méghozzá azt, hogy bár imádod a karrieredet, és szereted építeni a jövődet, mindezt gondolkodás nélkül beáldoznád az Igazi kedvéért. Mert neked mindennél fontosabb a párkapcsolatod, és még ha tudod is, hogy a másik nem tenné meg ezt érted, te akkor is hajlandó vagy mindent magad mögött hagyni a szerelemért.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást